Log ind Nulstil adgangskode

Annuller
Annuller

Vi samler kommunikationsindustrien

GRAKOM er sat i verden for at styrke udviklingsmulighederne og rammebetingelserne for hele kommunikationsindustrien. GRAKOM har knap 500 medlemsvirksomheder, og organisationen varetager politiske interesser, formidler ny viden og netværk gennem medlemsevents, og leverer service og rådgivning til medlemmerne.

Hero-with-details

GRAKOM er erhvervsorganisationen for kommunikationsindustrien

GRAKOM er erhvervsorganisation for knap 500 virksomheder i kommunikationsindustrien. Vores medlemmer favner alt lige fra store industrivirksomheder til små kreative enkeltmandsvirksomheder.

GRAKOMs medlemmer er både grafiske virksomheder, trykkerier, emballageproducenter, skiltevirksomheder, bureauer, fotografer, medier, producenter, reklameartikelproducenter, distributører, underleverandører til kommunikationsindustrien og meget andet.

Det er fagligheden og den fælles interesse i kommunikationsmarkedet, der binder os sammen på tværs af brancher.

I GRAKOM har vi tre kerneopgaver:

  • Vi leverer service og rådgivning til medlemmerne blandt andet indenfor jura, personale, miljø, klima og meget andet
  • Vi formidler ny viden og skaber relationer mellem virksomheder gennem medlemsevents, kurser, konferencer, webinarer og gennem vores egne medier
  • Vi varetager kommunikationsindustriens politiske og samfundsmæssige interesser

Som medlem af GRAKOM kan du kvit og frit blive en del af ét eller flere af vores branchefællesskaber som fx Creative Club eller Grafisk Branche, for hos os dyrker vi både den dybe faglighed og det brede fællesskab for hele kommunikationsindustrien.

Fordele

Medlemmer af GRAKOM har adgang til en række fordele. Udover specialiseret rådgivning inden for jura, ESG/CSR og miljø får du også adgang til vores fordelsprogram.

Danmarks billigste barselsfond.
Gode rabatter og vilkår hos branchens leverandører.
Image quote

Vores eksperter er klar til at rådgive dig

I GRAKOM får du rådgivning om medarbejderforhold, uddannelse, miljø, klima, CSR og meget andet. Vores eksperter kender din branche, dit marked og sandsynligvis din virksomhed. For i GRAKOM er vi store nok til at tiltrække de dygtigste eksperter, men ikke så store at vi ikke kender vores medlemmer.

Se vores medarbejdere

Kommunikationsindustrien siden 1875

GRAKOM er en stærk, demokratisk og medlemsstyret erhvervsorganisation med dybe rødder. Vi har repræsenteret kommunikationsindustrien siden 1875 – og siden 2014 under navnet GRAKOM.

GRAKOM ledes af en bestyrelse med 12 medlemmer. Bestyrelsen vælges på generalforsamlingen, og vi tilstræber at have en bredt sammensat bestyrelse, der afspejler medlemmerne. Bestyrelsen mødes typisk seks gange årligt.
GRAKOM har knap 25 medarbejdere i sekretariatet i Odense. Det er sekretariatet der varetager den daglige ledelse og drift af organisationen.
GRAKOM har knap 500 medlemsvirksomheder. Medlemmer er typisk også en del af et eller flere af GRAKOMs fem branchefællesskaber. GRAKOM er Danmarks største erhvervsorganisation for kommunikationsvirksomheder.
GRAKOM er en demokratisk og medlemsstyret erhvervsorganisation, hvor man som medlem har mulighed for at søge indflydelse. I GRAKOM tilstræber vi åbenhed, medlemsinddragelse og god organisationsledelse.

I GRAKOM er der fire branchefællesskaber. De henvender sig til forskellige brancher internt i kommunikationsindustrien. Medlemskab af et eller flere branchefælleskaber er inkluderet i GRAKOM-kontingentet. Din virksomhed skal blot passe ind i den pågældende branche.

Creative Club
Brancheforeningen for bureauer, som ønsker at stå stærkere – sammen. Stedet, hvor branchefolk bliver inspireret og mødes med ligesindede og får nye indsigter og rådgivning til at styrke bureauet. Masser af events for både ledere og medarbejdere og konkret viden om bureaubranchen.
Dansk Promotion
Brancheforeningen for virksomheder i Danmark, der forhandler eller producerer reklame- og gaveartikler, merchandise og profilbeklædning. Du kan netværke med andre fra branchen på fagmøder, blive klogere på branchen og få hjælp til compliance og produktspørgsmål.
FESPA Denmark
Foreningen for dig, der arbejder med skiltning, storformat, digital-, serigrafisk- og tekstiltryk. FESPA Denmark giver dig et globalt netværk, kurser, medlemsmøder, seminarer og messerejser, der gør dig klogere på din branche. Du møder kollegaer fra både Danmark og udlandet.
Grafisk Branche
Grafisk Branche er GRAKOMs branchefællesskab for grafiske virksomheder som fx trykkerier, labelproducenter og andre, der er involveret i produktionen af tryksager, eller som er underleverandører til grafiske virksomheder. Som medlem af Grafisk Branche bliver du en del af et stærkt fagligt fællesskab med omkring 300 medlemsvirksomheder.