Log ind Nulstil adgangskode

Annuller
Annuller

Nyheder

For at kunne deltage i det netop offentliggjorte udbud, skal man kunne levere 20 timers nyproduceret indhold om ugen til de 3-13-årige inkl. en halv times nyheder.
740 mio. kroner fordelt på 29 initiativer til øget digitalisering af den private og offentlige sektor. Den nye digitaliseringsstrategi er en flot og nødvendig investering, siger GRAKOMs adm. direktør, Carina Christensen.
GRAKOM går igen i brechen for at ændre kriterierne til medieaftalen, hvor der blev besluttet en pulje på 30 mio. kr. til magasiner. Denne gang sammen med foreningen Nye Medier, hvor man i et brev til kulturministeren og medieordførerne argumenterer for en anden model end minimum tre redaktionelle medarbejdere.
Dansk Arbejdsgiverforening udgiver en ny podcast med titlen Arbejdsgiveriet.
Fortæl dine medarbejdere under 25, at de har mulighed for at vinde 3.000 euro, hvis de vil give deres bidrag, til hvordan kunstig intelligens kan påvirke den grafiske branche.
De virksomheder, der er forpligtede til at varetage ansvaret for den egentlige håndtering af affaldsmængderne, kan overdrage både ansvar og opgaver til en række kollektive ordninger.
Det er godt, men meget langt fra nok, da børne- og undervisningsminister Mattias Tesfaye tirsdag udsendte 12 anbefalinger til brug af skærme i grundskoler og fritidstilbud.
Den 1. marts 2024 ændres en række af overenskomsternes satser.
Der har været en lille gruppe af arbejdsmiljørepræsentanter, der ikke var afskedigelsesbeskyttede. Det er de nu med en lovændring.
Med en Grand Prize og en særskilt konkurrence for studerende, åbner Packnorth Award nu for indsendelser til dette års emballagekonkurrence.
Et bureau vil gerne vide om kunden, som er en NGO må udsende uopfordrede e-mails til virksomheder.
Hvis man som virksomhed vil have det fulde potentiale af kunstig intelligens, kræver det en investering i, at medarbejderne får et kompetenceløft.
Hos BibMedia fik man den idé at skifte bogbusser ud med bibliotekscontainere. Det er man glade for i Ringsted Kommune, som nu har tre af slagsen, og som har øget både antallet af brugere og udlån.
Man skal passe på, hvornår man markedsfører sine produkter som svanemærkede. Virksomhed har erkendt, at de markedsførte deres produkter som svanemærkede i en periode, hvor de faktisk ikke var det.
Et bureau har kontaktet Creative Clubs advokater for at høre om reglerne, når en influencer reklamerer med en rabatkode. Se svaret her.
Det går skidt for Facebook, og radio går også tilbage i 2023 ifølge DRs Medieudviklingsrapport. Hvis man skal have fat i de unge, skal man overveje at lave podcast.
Forleden blev loven om arbejdstidsregistrering vedtaget. Det betyder, at arbejdsgiverne fra 1. juli skal indføre et system, hvor medarbejdernes arbejdstid kan blive registreret.
Torben Jensen blev ny forbrugerombudsmand 1. januar. Han har allerede politianmeldt en virksomhed, og nu får han DCC Energi til at droppe CO2-kompensation.
Mattias Tesfaye skal sige undskyld for digitalisering ude på skoler og i daginstitutioner. Det siger forfatter til ny bog om, at det er et generationssvigt, at politikerne har digitaliseret barndommen og ungdommen.
Til alle skoler og ansvarlige politikere på alle niveauer skal der lyde en klar opfordring til, at man genovervejer den ensidige fokusering på digital læring og gentænker brugen af trykt læringsmateriale, især på de områder, hvor det har vist sig at være mest effektivt for eleverne. Det skriver GRAKOMs adm. direktør, Carina Christensen, i dette debatindlæg.