Log ind Nulstil adgangskode

Annuller
Annuller

Nyheder

Ikonlabel ser certificeringer inden for miljøledelse som uundgåeligt, hvis man vil tiltrække unge medarbejdere. Frederik Krause fortæller, at man tager skridtet fuldt ud, når man efter både et grønt cirkulært omstillingsprojekt, en miljøledelsescertificering, nu også vil certificeres inden for kvalitetsledelse. Han er meget tilfreds med GRAKOMs konsulenter, der har hjulpet hele vejen igennem 14001-certficeringen.
Stop! Tænk! Tag action! Det er et af de gode råd, som Jesper Lundorf, der har arbejdet med it-efterforskning i politiets efterretningstjeneste, kommer med, når det handler om at undgå at blive hacket.
Frida Byrgiel Foli er blevet udvalgt til at konkurrere i kategorien Graphic Design til EuroSkills i Herning næste år. Grafisk Uddannelsesudvalg står bag udvælgelsen og håber på, at deltagelsen betyder, at flere får øjnene op for mediegrafikeruddannelsen.
Forbrugerne tror ikke på, at de selv eller virksomhederne er ansvarlige nok til, at al emballage bliver genanvendeligt. Det kræver lovgivning, mener forbrugerne. Det og masser af andre indsigter fra Berit Puggaard, direktør i Kantar Media kan du få på Emballagedagen.
Baggrunden for at politianmelde influencere for ni overtrædelser af markedsføringsloven og indskærpe reglerne for 31 andre, er at Forbrugerombudsmanden opfatter influencere som værende erhvervsvirksomheder.
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen lancerer et nyt eksperiment, der skal undersøge, om unge kan blive mere bevidste om deres forbrug af sociale medier. Med hjælp fra en app vil 300 unge i alderen 13-17 år blive bedt om at reflektere over deres skærmtid og tage aktiv stilling til deres mediebrug.
På Emballagedagen 2024, der er arrangeret af EmballageForum og GRAKOM kan deltagerne opleve en dag fyldt med viden om forbrugernes emballagevaner, globale innovationer og de nyeste EU-lovkrav.
32.000 mennesker i Danmark lever med et synshandicap og er ikke i stand til at opleve billeder. Det har et sjældent samarbejde, der samler en grafisk virksomhed, to maskinleverandører og en materialeleverandør, gjort noget ved.
Det kan godt virke provokerende, når transportminister Thomas Danielsen siger, at der ikke er nogen problemer efter, at den nye postlov er trådt i kraft. Flere parter oplever problemer med manglende mangfoldighed, stigende priser og færre magasiner.
Bording Danmark har lavet det kreative arbejde bag budmaterialet, som har givet Danmark værtsrollen til VM i landevejscykling om fem år.
“Vi vil gerne have mindre medister og mere mojo,” sagde Bilkas marketingdirektør Claus Frederiksen på Creative Clubs bureaulederseminar.
På mere end 20 fysiske events, kan alle i hele oktober prøve, hvordan det er at blive udsat for hackerangreb.
EU-Kommisssionen vil udsætte skovrydningsforordningen (EUDR) i et år. "Det har vi efterspurgt i flere måneder, og det har vi gjort sammen med Intergraf, så vi er meget tilfredse med, at EU-Kommissionen endelig tager kritikken til efterretning. Det betyder forhåbentlig, at alt er på plads i god tid, inden vores medlemmer skal leve op til ordningen," siger adm. direktør i GRAKOM Carina Christensen.
Skovrydningsforordningen (EUDR) skal træde i kraft ved årsskiftet. Men det er et kæmpe problem, når retningslinjer og værktøjer ikke er på plads. Det siger europæiske organisationer nu i et fælles opråb til EU Kommissionen.
To nye træningsvideoer om den kommende skovrydningsforordning er ikke særligt informative for den grafiske branche, men man kan få en smagsprøve på informationssystemet. Samtidig har Miljøstyrelsen opdateret deres FAQ ifm. EUDR. Og Intergraf afholder et webinar om emnet. 
Hele 4 nomineringer til Smurfit Westrock. Også flere danske nomineringer. Se alle de nominerede her.
GRAKOM vil gå målrettet efter at skabe værdi for medlemmerne på tværs af værdikæden i kommunikationsindustrien og branchefællesskaberne.
Vindere og tabere i bureaubranchen, tendenser set fra en bureaudirektørstol og refleksioner fra en CMO sammen med bureauers arbejde med AI og ESG og en meget anderledes bureauorganisation. Det fik bureauledere fra hele landet med hjem fra Creative Clubs bureaulederseminar. Her er nedslag fra de forskellige oplæg.
2023 blev et magert år for kommunikationsbureauerne. Bare ikke for et af de store.
Influencerne ønsker selv stramninger ift influencerreklamer. GRAKOM bakker derfor op om Venstres forslag om en instans a la Pressenævnet