Log ind Nulstil adgangskode

Annuller
Annuller

Nyheder

PE Offset var taget afsted til FESPA-messen Global Print Expo for at snuse. Han vil tage afsted igen, når han næste gang overvejer at investere i nye maskiner.
"Ingen andre steder kan du på et og samme sted se nye maskiner, nye produkter, tale med leverandører, blive inspireret, og blive mødt af nye produktmuligheder, som du måske ikke selv havde tænkt på," siger adm. direktør Niels Rask fra NS System, som var taget på Global Print Expo med tre kolleger.
Markante ændringer hos to it-giganter betyder, at kampagner og salg via digitale kanaler nu sker delvist i blinde. Hos Cognito Digital handler mange opgaver derfor om at hjælpe virksomheder til igen at få overblik over kundehenvendelser og kunne måle køb fra digitale kanaler som Google Ads og Facebook.
Først blev han dansk mester og nu er han verdensmester: Simon Manley. Sidste år blev han nummer fire og i år strøg han helt til tops foran en japaner og en hollænder.
Asiatiske udstillere er kommet tilbage, og messen er vokset 30 pct. siden sidste år. Global Print Expo er godt i gang i München.
FESPA-messen var det perfekte sted til at komme i kontakt med især tyske kunder. Også franske og italienske er på vej.
Karen Vesterager og Jacob Surland lever af deres passion, fordi de aldrig springer over, hvor gærdet er lavest.
Når man som virksomhed markedsfører sine miljøvenlige tiltag, er det vigtigt at forholde sig til, om man har dokumentationen i orden. Og det bliver ikke mindre vigtigt fremover. Det fortalte advokat Christian Jensen samt direktør for ESG & bæredygtig udvikling Carsten Bøg på et webinar for GRAKOM og Creative Clubs medlemmer. Læs med her.
Over en tredjedel af bureaumedarbejderne føler ikke, at de har de nødvendige kompetencer til at rådgive kunderne om ESG og bæredygtighed, og næsten lige så mange har kun disse kompetencer i 'nogen grad'. Det viser en undersøgelse blandt Bureaubiz' læsere, der arbejder på bureau.
BSM Reklame i Vejle har udelukkende kvindelige skilteteknikere ansat. Det er der en bestemt grund til, fortæller direktør Brian Madsen.
Foreløbig har 2023 budt på væsentlig lavere elpriser end i 2022. Priserne er dog fortsat høje i en historisk sammenhæng. Meget tyder på, at det kommende efterår og vinter ikke vil byde på lige så høje priser som efteråret 2022, idet nogle exceptionelle omstændigheder gjorde sig gældende, viser en ny analyse fra GRAKOM.
Lagrene er fyldte, og man kan skaffe alle papirtyper lige nu. Der er mange kreative muligheder med de nyeste papirtyper, fik deltagerne at vide på to medlemsmøder i Grafisk Branche og Creative Club.
Stibo Complete var en af de første virksomheder til at sætte miljøarbejdet i system. Det kvitterede finansminister Nicolai Wammen for med at rose virksomheden i Horsens, da han var på besøg tidligere på ugen.
Da finansminister Nicolai Wammen forleden var på besøg hos Effection, viste han stor interesse for, hvordan det går med den grønne omstilling. Effection beskæftiger sig med visual branding, og ministeren blev vist rundt i produktionen.
Print-konferencen Print Matters for the Future, der er arrangeret af Intergraf og NOPA, bliver afholdt den 9. juni i Riga. Det er stadig muligt at tilmelde sig.
Juristens hjørne: 23 elitesportsudøveres navne og foto blev brugt i Bet365’s markedsføring, selvom virksomheden selv mente, at det var redaktionel brug.
Der var stor interesse for Forbrugerombudsmandens informationsmøde om miljøvenlig markedsføring på SDU i Odense i denne uge. Forbrugerombudsmanden behandler lige nu 40 sager og har yderligere fået 60 henvendelser. Inden sommerferien vi hun komme med en revideret kvikguide med flere eksempler, der kan hjælpe virksomhederne.
Bureaulederne sætter tal på de discipliner og forretningsområder, som det enkelte bureau vil udvikle sig indenfor i den kommende tid. Strategi ligger nu øverst.
Når man vil markedsføre sig med miljøvenlige udsagn, kan man bruge Forbrugerombudsmandens afgørelser til at se, hvad man skal passe på. Her er en række afgørelser, der er hentet fra Forbrugerombudsmandens hjemmeside, og som hun selv gav som eksempler ved et informationsmøde i denne uge på SDU om miljømarkedsføring.
Underdirektør Christian Jensen er konstitueret som adm. direktør for GRAKOM i de kommende måneder indtil ny permanent direktør er fundet. Han overtager posten efter, at Thomas Torp er stoppet.