Log ind Nulstil adgangskode

Annuller
Annuller

Nyheder

Otte nyudklækkede mediegrafikere og to grafisk teknikere modtog torsdag en medalje for flotte og ekstraordinære resultater til deres svendeprøver.
En ny bogserie på syv bind fortæller om bogbindere i Danmark helt tilbage fra 1500-tallet og frem til i dag. Der bliver kun trykt det nødvendige antal eksemplarer, så hvis du overvejer at købe serien, skal du tilkendegive din interesse til forfatteren.
Lovforslaget om digitale indlægssedler i medicinpakkerne er et af eksemplerne på, at kommunikation på EU-niveau, er på vej til at blive alt for digitaliseret. Nu har fem organisationer skrevet et bekymringsbrev.
Hos Techcollege kan man blive klogere på den digitale trykproces i løbet af et fem-dages kursus.
Forbrugerombudsmand Christina Toftegaard Nielsen stopper sidst i oktober. Her gør hun status over næsten ni år, herunder to store ændringer på markedsføringsområdet. Hun mener, at virksomhedsledere bør lytte mere til egen compliance-afdeling end til reklamebureauerne. Hendes største bekymring for fremtiden er, at virksomheder glemmer lovgivningen, når de udvikler ny teknologi.
Jydsk Emblem Fabrik køber Sportstrykkeriet i Højbjerg og flytter produktionen til Jydsk Emblem Fabriks bygninger i Malling, som skal i gang med en større ombygning.
GRAKOMs medlemmer er så småt gået i gang med at bruge AI på et eksperimenterende niveau. Bliv inspireret her til, hvordan I kan komme i gang.
New bizz er en klassisk bureau-disciplin, men også én, man værner om. Her åbner fire vidt forskellige bureauer døren på klem – og giver deres fif om new bizz videre.
Emner som producentansvar, miljørigtig emballage, designerens rolle i miljørigtig emballageudvikling og emballageproducenters arbejde med miljøoptimeret emballage vil blive gennemgået for deltagerne på dette års Emballagedag.
Danske virksomheder, der bringer emballage på markedet, skal senest 1. januar 2025 sikre, at deres emballageaffald håndteres ansvarligt. Men allerede et år før skal 41.000 virksomheder registrere deres emballage hos myndighederne. For at lette medlemmernes byrde, har GRAKOM indgået et samarbejde med nonprofit-organisationen Emballageretur.
Danske Bank fremhæver Gad Forlags brug af ClimateCalc til at kunne beregne 90 procent af forlagets bogproduktion.
Carina Christensen bliver GRAKOMs nye adm. direktør. Udover at hun har siddet i Folketinget i en længere årrække, har hun også været adm. direktør for brancheorganisationen ITD.
Her er essensen af det, som deltagerne blev klogere på ved forpremieren på uddannelsesforløbet, der er udviklet af Creative Club.
Har din virksomhed brug for rådgivning på vejen mod den grønne omstilling, er der nu igen mulighed for at søge om støtte hertil. SMV:Grøn 2.0-puljen er åben for ansøgninger til den 11. oktober 2023.
Ansøgningsfristen forventes at blive sat til udgangen af 2023.
Investeringer i storformatprintere giver mulighed for at øge forretningsmulighederne viser undersøgelse.
Grafikere skal være opmærksomme på, at fra sommeren 2025 er der nye krav til e-bøger, som skal være lettere at bruge for personer med handicap.
EU-parlamentariker Pernille Weiss var inviteret til møde hos Stibo Complete for at tale om risikoen for, at de trykte indlægssedler i medicinalpakkerne forsvinder.
Introduktionen til det nye ESG-kodeks målrettet bureaubranchen vækker stor interesse. Det er kun naturligt med nye EU-direktiver, der stiller krav om dokumentation og hvor sanktioner vil blive pålagt dem, der ikke overholder reglerne, lyder det fra direktør for ESG & bæredygtig udvikling, Carsten Bøg og ESG-rådgiver Signe Fribo, begge GRAKOM/Creative Club.
Medieforliget lige inden sommerferien indeholdt bl.a. en pulje til ugeaviser. Puljen, der i år er på 43,1 mio. kr. er nu åbnet for ansøgninger. Deadline er den 21. september.