Log ind Nulstil adgangskode

Annuller
Annuller

Nyheder

Ferie og sygdom
27/06/2024
Det sker desværre, at medarbejdere bliver syge før eller under deres ferie. Det afgørende i den forbindelse er, om sygdommen er opstået før eller efter feriens begyndelse.
CMO trendanalysen fra MyResearch kommer ud med de højeste forventninger til væksten i marketingbudgetterne siden 2018.
På Creative Clubs bureaulederseminar kan du desuden høre om, hvilke bureauer, der var vinderne og hvem der var taberne i 2023 og høre om, hvad CMO'erne og bureaudirektørerne forventer for 2024.
Regeringens udspil om et stærkere erhvervsliv har en række gode initiativer, men finansieringen, der går ud over virksomheder med stor brug af software, er ikke hensigtsmæssig, mener GRAKOMs adm. direktør Carina Christensen.
”Vi arbejder meget med bæredygtighed og grønne initiativer for at sænke vores CO2-udledning. Derfor ærgrer det mig også, at man ikke får point for sine miljøvenlige tiltag, når man byder ind på udbud hos det offentlige.” Sådan lyder det fra BibMedias adm. direktør René Milholt.
Morten Bødskov vil samtidig invitere influencere og fødevarevirksomheder, hvor de skal forsvare den kritik, der er rejst om deres samarbejder er i strid med branchens kodeks for reklame for usunde fødevarer for børn.
Svanemærket har fået nye kriterier (generation 6) og samtidig er der lanceret nye retningslinjer for brug af Svanemærket på tryksager. Se de nye retningslinjer her.
Intergrafs 125 sider lange økonomiske rapport over den europæiske grafiske branche er netop udkommet. Hent den gratis her, hvis du er GRAKOM medlem.
Den årlige CMO trendanalyse fra MyResearch har stillet spørgsmål til virksomheders anvendelse af rådgivning fra bureauer inden for miljø og klima markedsføring.
Læs her om, hvad der forventes at komme til at ske, når EU’ Skovforordning træder i kraft allerede i slutningen af dette år for store og mellemstore virksomheder og et halvt år efter for mindre og små virksomheder. Der er stadig mange uafklarede faktorer, som behandles i EU og hos de nationale myndigheder, men GRAKOMs rådgivningschef Per Kaae Hansen tager dig her igennem de forskellige krav, ud fra den information, som foreligger nu.
Den økonomiske situation, bæredygtige investeringer, den nye skovforordning og det trykte medie vs. det digitale var blot nogle af emnerne, som blev diskuteret på den netop overståede Print Matters-konference.
Som følge af lovændringer har Topdanmark varslet præmiestigninger på arbejdsskadeforsikringen pr. 1. juli 2024.
På mange typer af returpapir har der været stigende priser til trykkerierne siden årets start.
Børne- og undervisningsminister Mattias Tesfaye er modstander af en udvikling, hvor børn bruger mere og mere tid på skærme.
De forskellige papirtyper fortsatte med at stige i maj på det europæiske marked. Bortset fra priserne på avis- og magasinpapir, som til gengæld – lige som priserne på de øvrige papirtyper – forventes at stige også i juni. Det skriver Intergraf.
ECO Interior Award er for studerende, der beskæftiger sig med visuel kommunikation, arkitektur og design. Flotte præmier og en mulighed for, at designstuderende kan demonstrere deres kreativitet og innovative evner, lyder det fra Janne Høgshøj, der sidder i juryen. Konkurrencen er udviklet af AGI og FESPA Denmark.
Emballagevirksomheder – og især de små - kan have en stor udfordring med at finde rundt i og leve op til de krav, myndighederne stiller. Det gælder fx dokumentation af miljøvenlige tiltag og nu også det udvidede producentansvar, der er lige om hjørnet.
Det er også de store bureauer, der især forventer lønstigninger de kommende seks måneder. Se her, hvad 92 bureauledere har svaret.
15 danske europaparlamentarikere skal nu afsted til Bruxelles, og snart skal de finde de udvalg, som de skal arbejde i. GRAKOM peger på, at især Europa-Parlamentets mljøudvalg (ENVI) og industriudvalg (ITRE) vil have stor betydning for den grafiske branche og kommunikationsindustrien i Danmark. 
LinkedIn og X har ingen dansktalende ansatte, der kan moderere samtalerne og de andre tech-giganter har meget få. Undtagelsen er TikTok.