Log ind Nulstil adgangskode

Annuller
Annuller

Vi rådgiver din virksomhed

Vi hjælper dig med de problemstillinger og spørgsmål, der opstår, når man driver en virksomhed. Det være sig alt fra personale, miljø og klima, CSR og til optimering af din produktion. Du får hurtig, kvalificeret og præcis rådgivning fra vores advokater, miljøspecialister og andre fagfolk, der har et indgående kendskab til kommunikationsindustrien. Vi tilstræber, at du får en fast kontaktperson på de enkelte fagområder, så du får den rådgivning og rådgiver, der passer bedst til dit behov og temperament.

Hero-with-details

Områder

Vi rådgiver inden for de otte nedenstående områder. Du kan dykke ned i hvert enkelt emne og læse mere om, hvad vi kan hjælpe dig med.

Før ansættelse, under ansættelse og ved afskedigelser. Kontrakter, overenskomster, politikker, løn, barselsregler, ferie og sygdom. Arbejdsmiljø.
Elever i virksomheden, godkendelse og uddannelsesaftaler, erhvervsuddannelser, efteruddannelse, kompetenceudviklingsfonde og konflikthåndtering.
Ophavsret, brug af billeder og fonte, retningslinjer for annoncer, greenwashing, kampagnetjek, SoMe, influencere, markedsføringsloven.
Salgs- og leveringsbetingelser, udbud, samarbejdsbetingelser, GDPR, inddrivelse af gæld, konkurrenceret og køb af trykudstyr.
Grøn markedsføring, livscyklusanalyser, når kunden spørger om miljø, genanvendelse, cirkulær økonomi og substratvurderinger. Energioptimering og klimaregnskaber.
Certificeringer og vedligeholdelse af miljømærker. FSC, PEFC, ClimateCalc, Svanen, Blomsten. Sammenligning af produktmærker.
Grafisk CSR-kodeks, tiltrædelse og leverandørvurderinger, bæredygtighedsrådgivning, compliance og overensstemmelseserklæringer.
Valg af ISO-systemer og hjælp til implementering, EMAS, intern audit, fødevarekontaktmaterialer – HACCP og GMP.
Image quote

Vi oplever hver gang en stor imødekommenhed og oprigtig interesse for den problemstilling, vi har stået i. Rådgivningen har altid været meget kompetent og hurtig.

Grobowski

Peder van der Schaft

Grobowski