Log ind Nulstil adgangskode

Annuller
Annuller

Creative Club

Creative Club er brancheforeningen for bureauer der ønsker at stå stærkere – sammen. Stedet hvor branchefolk bliver inspireret og mødes med ligesindede.

Bliv en del af et fagligt fællesskab med 198 medlemmer

Hero-with-details
Michael Brochmann
Michael Brochmann

I Creative Club kan du blive medlem hvis dit bureau arbejder med branding, markedsføring og kommunikation. Det er også muligt at blive personligt medlem eller bureauledermedlem af Creative Club.

Målet er at styrke dit bureau. Som medlem af Creative Club bliver du derfor klædt på med indsigt, inspiration og viden. Kurser, netværksarrangementer og webinarer gør dig og dine medarbejdere klogere og giver dig hjælp til at drive din forretning endnu bedre.

Creative Club er fællesskabet for stærke bureauer. Vi vil højne branchebevidstheden hos os selv og synliggøre vores værdiskabelse for samfundet. Vi står på et sikkert og solidt fundament, der varetager virksomhedens interesser og stiller dig skarpere som leder. Som en del af erhvervsorganisationen GRAKOM har du adgang til rådgivning, ekspertbistand og ledelsesværktøjer.

Som medlem af Creative Club er det lettere og sjovere at drive bureau.

Vi holder mere end 40 arrangementer for vores medlemmer om året. Både for ledelsen og ejerne men også faglige arrangementer for medarbejderne. Det i form af inspirationsmøder, webinarer, online kurser og konferencer.

I Creative Club får du bureaurettet rådgivning inden for medarbejderproblemstillinger, markedsføringsjura og bæredygtighed. Du får en lang række rabatter og fordele på ydelser bureauerne ofte bruger. Få mere indsigt på www.creativeclub.dk

Det er muligt både at være virksomhedsmedlem, personligt medlem og bureauledermedlem af Creative Club. 

Læs mere om de forskellige medlemskabstyper her.

Psst! Er du en nystartet virksomhed? Bliv medlem gratis! 
Er virksomheden startet inden for de sidste to år? Få et gratis startup-medlemskab, der giver dig fuld adgang til alle ydelser det første år – barselsfonden undtaget. Du kan også få 12 måneders gratis abonnement hos ProLøn.

Du må maksimalt have tre ansatte.

Bestyrelse

Formand

Anders Juel

Thomas Søby

Tobias Høgsberg

Albert Funder

Mads Hofman Hansen

Anders Bjerre

Info & spørgsmål

Vil du vide mere?

 

Kontakt Michael Brochmann på:

Tlf: 23 65 65 33

Mail: mbn@grakom.dk

Fordele

Medlemmer af Creative Club får brancheviden, netværk og adgang til specialistviden på emballageområdet.

Mere end 40 events

Adgang til mere end 40 arrangementer om året.

Gense webinarer

Se eller gense en række fagwebinarer.

Gratis BureauTrends

Den årlige analyse af bureaubranchen.

Jurarådgivning

Stærk bureaurettet jurarådgivning.
eventPage.EventTitle
12
Mar.
Webinar
På dette webinar gennemgår advokaterne Christian Jensen & Niels Johannesen fra GRAKOM de væsentligste markedsføringsretlige nyheder siden oktober 2023.
eventPage.EventTitle
03
Apr.
København
Brug designpsykologi til at gøre din kommunikation mere effektiv, intuitiv og brugervenlig.
eventPage.EventTitle
11
Apr.
Webinar
På dette webinar vil du ud fra cases få svar på, hvad der menes med greenwashing og på, hvilke krav om dokumentation der er til forskellige typer af miljøudsagn.

Hver fredag sender vi et nyhedsbrev ud med både generelle GRAKOM-nyheder og med specifikke branchenyheder til GRAKOMs branchefællesskaber. Du kan se de seneste nyheder herunder og også tilmelde dig nyhedsbrevet.

Hvis du ikke vil gå glip af nyheder rettet mod kommunikationsbranchen, så tilmeld dig vores fredagsnyhedsbrev.

I sidste uge bragte vi en artikel om bureaulederes syn på hjemmearbejde. I denne artikel fortæller seks medarbejdere, at de har forståelse for, hvis der skal være regler, og at det er vigtigt at møde ind for at styrke kulturen. Men: De værdsætter hjemmearbejde højt og fleksibiliteten i at have muligheden.
Bureauerne giver medarbejderne lov til at arbejde hjemmefra. Men det spænder fra fuld fleksibilitet til fastere regler. Der er dog generel bekymring for, hvad hjemmearbejde gør ved kulturen på bureauet. Her er otte bureaulederes oplevelser med hjemmearbejde.
Et bureau vil gerne vide om kunden, som er en NGO må udsende uopfordrede e-mails til virksomheder.
Image quote

Jeg tror ikke, man kan finde en forening eller organisation, der er lige så skarp på bureaubranchen som Creative Club.

Superego, Holstebro

Per Tornvig

Superego, Holstebro