Log ind Nulstil adgangskode

Annuller
Annuller

Branchefælleskaber med målrettede aktiviteter

GRAKOMs seks branchefælleskaber har målrettede aktiviteter, der er rettet mod netop din branche. Du finder arrangementer, får viden og fordele af relevans for dig. Medlemmer af GRAKOM kan vælge et eller flere branchefællesskaber – og det er inkluderet i kontingentet.

0

Fællesskaber

0

Tilfredse medlemmer

0

Årlige arrangementer

Hero-with-details

Branchefællesskaber

Vores fem branchefællesskaber er en væsentlig del af GRAKOM. De varetager branchens interesser og arrangerer brancherettede aktiviteter. Som medlem af GRAKOM er medlemskab af en eller flere branchefællesskaber inkluderet i kontingentet.

Creative Club

Creative Club

Bureauer

Brancheforeningen for bureauer, som ønsker at stå stærkere – sammen. Stedet, hvor branchefolk bliver inspireret og mødes med ligesindede og får nye indsigter og rådgivning til at styrke bureauet. Masser af events for både ledere og medarbejdere og konkret viden om bureaubranchen.

Dansk Promotion

Dansk Promotion

Reklameartikler

Brancheforeningen for virksomheder i Danmark, der forhandler eller producerer reklame- og gaveartikler, merchandise og profilbeklædning. Du kan netværke med andre fra branchen på fagmøder, blive klogere på branchen og få hjælp til compliance og produktspørgsmål.

EmballageForum

EmballageForum

Emballage

Er brancheforeningen for alle, der har interesse i design, udvikling, produktion og salg af emballageprodukter. EmballageForum samler aktører inden for emballageområdet i et fagligt netværk, der danner rammerne om faglig udvikling, markeds- og ledelsesinspiration, trends og teknik samt lovgivning.

FESPA Denmark

FESPA Denmark

Sign & textil

Foreningen for dig, der arbejder med skiltning, storformat, digital-, serigrafisk- og tekstiltryk. FESPA Denmark giver dig et globalt netværk, kurser, medlemsmøder, seminarer og messerejser, der gør dig klogere på din branche. Du møder kollegaer fra både Danmark og udlandet.

Grafisk Branche

Grafisk Branche

Grafisk produktion

Grafisk Branche er GRAKOMs branchefællesskab for grafiske virksomheder som fx trykkerier, labelproducenter og andre, der er involveret i produktionen af tryksager, eller som er underleverandører til grafiske virksomheder. Som medlem af Grafisk Branche bliver du en del af et stærkt fagligt fællesskab med omkring 300 medlemsvirksomheder.

Image quote

Vi har stor glæde af hele paletten af de services og den rådgivning, der tilbydes inden for ESG og jura

Uffe Malmos Jeppesen

Nova-Print DK