Log ind Nulstil adgangskode

Annuller
Annuller

FESPA Denmark

FESPA Denmark er Danmarks største forening for sign- & tekstilbranchen. Som medlem af FESPA Denmark får du viden, inspiration, netværk og rådgivning om alt, hvad der berører sign- & tekstil-branchen. Du får en række fordele på FESPA-messerne inkluderet i dit medlemskab.

Bliv en del af et fagligt fællesskab med 86 medlemmer

Hero-with-details
Michael Brochmann
Michael Brochmann

FESPA Denmark er en forening for dig, der arbejder med skiltning, storformat, digital-, serigrafisk- og tekstiltryk. FESPA Denmark giver dig et globalt netværk, kurser, medlemsmøder, seminarer og messerejser, der gør dig klogere på din branche. Du møder kollegaer fra både Danmark og udlandet. 

Som medlem af FESPA Denmark får du adgang til Danmarks mest specialiserede miljø- og ESG-rådgivning målrettet sign og tekstil branchen. Vi hjælper med mærkninger, klimaberegninger og substratvurderinger

FESPA Denmark er medlem af FESPA hvilket giver en række fordele. Du får inspiration og viden om alt fra trends og forretningsledelse til teknik og de nyeste substrater. Du får adgang til faglige kurser, webinarer, messer og netværk i både ind- og udland, samt VIP-fordele, når du og dine kollegaer besøger FESPA-messer. 

Der kan være penge at hente ved at blive medlem af FESPA Denmark. Du får bl.a. adgang til Danmarks billigste og mest attraktive barselsfond og en vifte af rabatordninger.

FESPA Denmark arrangerer det årlige DM i wrapping, som giver direkte adgang for vinderen til World Wrap Masters på FESPA med tur og ophold betalt.

Det er muligt både at være virksomhedsmedlem og personligt medlem af FESPA Denmark. Læs mere om de forskellige medlemskabstyper her.

Personligt medlemskab
Med et personligt medlemskab af FESPA Denmark får du:

  • VIP-adgang til FESPA Global Print Expo med gratis adgang til messen, fri frokost og drikkevarer på Club FESPA-standen og mulighed for at tage en gæst med.
  • Mulighed for at deltage i medlemsturen til FESPA med netværksmiddag og reception.
  • Gratis adgang til FESPA Denmarks årsdag med brancherelevante oplæg
  • Adgang til globalt netværk med login til Club FESPA’s hjemmeside, som er fyldt med inspiration og viden.
  • Mulighed for at deltage i World Wrap Masters Denmark og en række andre møder og events rettet mod skilte- og tekstilområdet.
  • Adgang til at deltage i en række af GRAKOMs møder og aktiviteter enten gratis eller til lav medlemspris.

Et medlemskab koster 1.800 kr. ekskl. moms pr. person om året. Det opkræves ved indmeldelse og følger kalenderåret.

Meld dig ind her

Bestyrelsen

Formand

Niels Rask, NS System

Jakob Lund, Lund Skilte

Per Nonbye, Nonbye

Rikke Christiansen, Skilte og Print

Kristian K. Kristensen, Egotag

Info & spørgsmål

Vil du vide mere?

 

Kontakt Michael Brochmann på:

Tlf: 23 65 65 33

Mail: mbn@grakom.dk

Fordele

FESPA Denmark er et branchefællesskab i GRAKOM. FESPA Denmark er et fællesskab for virksomheder, der arbejder med skiltning, storformat, digital-, serigrafisk- og tekstiltryk. FESPA Denmark tilbyder følgende fordele.

VIP-adgang til FESPA

Du får gratis adgang til den årlige FESPA-messe og VIP-adgang til Club FESPA med mad og drikke på standen samt mulighed for at holde møder på standen.

Medlemstur til FESPA

FESPA Denmark arrangerer hvert år en netværkstur til FESPA, med to overnatninger, middag og reception for de danske deltagere.

Adgang til FESPA Census

Du får som medlem af FESPA Denmark adgang til rapporten og resultaterne af den globale undersøgelse af sign og tekstilmarkedet.

World Wrap Masters Denmark

FESPA Denmark arrangerer hvert år de nationale mesterskaber i wrapping. Vinderen går direkte til finalen i World Wrap Masters. Medlemmer får første prioritet til at deltage.

ClimateCalc

GRAKOMs klimaberegner indeholder data på sign og tekstilområdet. Medlemmer får billigere licens og opsætning af beregneren.
Du får gratis adgang til FESPAs nyhedsportal med både inspiration, nyeste teknik og inspirerende interviews med branchefolk fra hele verden.
eventPage.EventTitle
28
Maj
Messe // Düsseldorf
Som medlem af GRAKOM har du mulighed for at komme til drupa med rabat.
eventPage.EventTitle
29
Maj
Webinar
Udvid dine grafiske design til digitale løsninger.
eventPage.EventTitle
04
Jun.
Webinar
På dette webinar gennemgår vi en række forskellige juridiske problemstillinger, der knytter sig til brugen af kunstig intelligens (AI) på et bureau.

Hver fredag sender vi et nyhedsbrev ud med både generelle GRAKOM-nyheder og med specifikke branchenyheder til GRAKOMs branchefællesskaber. Du kan se de seneste nyheder herunder og også tilmelde dig nyhedsbrevet.

Hvis du ikke vil gå glip af nyheder rettet mod kommunikationsbranchen, så tilmeld dig vores fredagsnyhedsbrev.

Knap halvdelen af respondenterne i rapporten har investeret i digitalprint. Og endnu 29 procent vil investere i den teknologi.
Log ind på Club FESPA Online, og få nyheder inden for storformat og tekstiltryk - helt gratis.
Kristian K. Kristensen er indtrådt i FESPA Denmarks bestyrelse.
Image quote

Vi er utrolig glade for at være en del af FESPA Danmark og det gode netværk med andre seriøse virksomheder

Egotag · Skilte & Reklame

Kristian K. Kristensen

Egotag · Skilte & Reklame