Log ind Nulstil adgangskode

Annuller
Annuller

Afholdte webinarer

Du kan se eller gense et af vores mange webinarer. Medlemmer af GRAKOM kan se dem gratis, mens andre kan få adgang mod betaling.

Afholdte webinarer
Webinar
27 feb.
Bliv skarpere på 3D-visualiseringer i Adobe Illustrator & Adobe Dimension.
3D i Illustrator & Dimension
Webinar
19 dec.
Brug af influencere i markedsføringen har bevæget sig fra produktpræsentationer hos lidt tilfældige influenter til at være en fuldt integreret del af mange virksomheders markedsføring og branding. Det betyder kampagner med store beløb involveret og dermed også brug for klare aftaler med influencere.
Influencerkontrakter
Webinar
16 dec.
Webinaret omhandler, hvad der er aktuelt eller nyt inden for det ansættelsesretlige område.
Aktuelle ansættelsesretlige emner
Webinar
09 dec.
Den 1. september 2021 blev arbejdsgivernes muligheder for refusion fra Grafisk Pension ændret.
Grafisk Pension: Ændringer fra 1. januar 2023
Webinar
05 dec.
Mangel på faglært arbejdskraft og fornyelse af arbejdskraften inden for bl.a. tryk og bogbind er noget, vi får en del henvendelser om.
Grafisk tekniker – ufaglært til faglært
Webinar
02 dec.
Virksomheder mødes jævnligt med krav fra kunder om indgåelse af fortrolighedsaftaler/NDA’er. Virksomheder kan også selv have behov for at indgå fortrolighedsaftaler med dets egne under­leve­ran­dører.
NDA – fortrolighedsaftaler
Webinar
07 nov.
Større offentlige indkøb beror på langvarige kontrakter med faste priser, der normalt i bedste fald reguleres en gang årligt efter udviklingen i nettoprisindekset.
Offentlige kontrakter & force majeure
Webinar
03 nov.
På dette webinar vil vi gennemgå vilkår, rammer og muligheder for efteruddannelse og kompetenceudvikling af virksomhedens medarbejdere, herunder også opsagte medarbejdere.
Kompetenceudvikling og mulighederne i kompetenceudviklingsfondene
Webinar
26 okt.
En fratrædelsesaftale er en gensidig aftale om medarbejderens fratræden. Ved at indgå en fratrædelsesaftale kan virksomheden minimere de risici, der kan være ved en traditionel opsigelse.
Fratrædelsesaftaler