Log ind Nulstil adgangskode

Annuller
Annuller

Kreativt design fra Bording Danmark sikrer Danmark VM i landevejscykling

Kreativt design fra Bording Danmark sikrer Danmark VM i landevejscykling Foto: Bording Danmark
Mandag 07. oktober 2024
Bording Danmark har lavet det kreative arbejde bag budmaterialet, som har givet Danmark værtsrollen til VM i landevejscykling om fem år.

Danmark skal være vært for VM i landevejscykling i 2029. Det blev offentliggjort for nylig ved dette års mesterskaber i Zürich.

Det er de ret stolte af hos GRAKOM-medlemmet Bording Danmark. Det er nemlig Bording Danmark, der står bag det kreative budmateriale i både en digital og en trykt version, som kulturministeren og erhvervsministeren overrakte til præsidenten for UCI (Den Internationale Cykelunion), David Lappartient  ved en reception på Christiansborg  tilbage i februar måned.

Bording Cyklingcase4

Opgaven lød på, at det danske bud skulle indkapsle fortællingen om Danmark som cykelnation med flere store resultater inden for cykelsporten.

Bording Cyklingcase

Den opgave løste Bording Danmark under titlen ’Commitment to Cycling’ med et design, hvor farver, billeder, overskrifter og grafiske elementer giver det danske bud sin identitet og fremmer budskabet om Danmarks dedikation til cykelsporten.

Bording Cyklingcase2

”Det har været en fornøjelse at kunne bidrage en smule til, at en stærk partnerkreds, sammen Danmarks Cykle Union, har været så dygtige i deres arbejde med at få VM i landevejscykling til Danmark. Det har været en spændende opgave og også en opgave, hvor vigtigheden af budskabet har været vores fokus fra start, og i al beskedenhed, synes jeg vi er lykkes godt med det," siger direktør i Bording Danmark, Steen Rocatis.

Læs også
Ikonlabel ser certificeringer inden for miljøledelse som uundgåeligt, hvis man vil tiltrække unge medarbejdere. Frederik Krause fortæller, at man tager skridtet fuldt ud, når man efter både et grønt cirkulært omstillingsprojekt, en miljøledelsescertificering, nu også vil certificeres inden for kvalitetsledelse. Han er meget tilfreds med GRAKOMs konsulenter, der har hjulpet hele vejen igennem 14001-certficeringen.
Stop! Tænk! Tag action! Det er et af de gode råd, som Jesper Lundorf, der har arbejdet med it-efterforskning i politiets efterretningstjeneste, kommer med, når det handler om at undgå at blive hacket.