Log ind Nulstil adgangskode

Annuller
Annuller

”Vi er rigtig glade for, at vi nu er blevet en FSC®-certificeret virksomhed"

”Vi er rigtig glade for, at vi nu er blevet en FSC®-certificeret virksomhed"
Pia Osbæck
Redaktør Pia Osbæck
Mandag 02. september 2024
Ecco Print har valgt at indtræde i GRAKOMs FSC®-gruppeordning for små virksomheder. Det er direktør Jan Viberg Elleriis sikker på, vil styrke både virksomheden, kunderne og leverandørerne.

”Mange af vores kunder står i de kommende år overfor en stor opgave med CSRD og ESG-rapportering, og den opgave er vi nu ved at omstille os til, så vi bedst muligt kan løse og levere det vores kunder efterspørger de næste mange år frem.”

Sådan siger direktør i Ecco Print Jan Viberg Elleriis, om årsagen til, at han har meldt sin etiketvirksomhed ind i GRAKOMs FSC®-gruppeordning for små virksomheder.

Han fortsætter:

”Vi er rigtig glade for, at vi nu er blevet en FSC-certificeret virksomhed. Vi har længe produceret etiketter på FSC-certificeret papir, så derfor så vi det som en selvfølge, at vi nu også skulle træde ind i værdikæden og bidrage med ansvar som FSC-certificeret virksomhed.”

GRAKOMs FSC-gruppeordning for virksomheder med op til 15 ansatte, gør det nemt for virksomhederne at leve op til kravene, fortæller ESG-rådgiver i GRAKOM, Sacha Erhardtsen, som er en af de konsulenter, der hjælper virksomhederne i ordningen.

”Vi kommer ud til hver virksomhed en gang om året, og vi rådgiver dem, så der er styr på tingene. Vi holder virksomhederne i hånden, så hvis de har nogle udfordringer, hjælper vi dem, så de hurtigt kan komme videre.”

Det sætter man stor pris på hos Eccoprint:

”Vi lever af at skabe værdi og synlighed for vores kunders produkter og brands, så det, at vi nu kan bruge FSC mere aktivt i virksomheden, styrker ikke kun os, men også vores kunder, leverandører og ja faktisk hele værdikæden,” siger Jan Viberg Elleriis.

 

FSC® C109833

Læs også
Dommen fastslår, at det er en mindre gunstig behandling af deltidsansatte, hvis fuldtids- og deltidsansatte befinder sig i samme situation, og overenskomsten kun giver deltidsansatte overtidstillæg for arbejdstimer udover den normale arbejdstid for fuldtidsansatte.
Også tilsynet med virksomheders greenwashing fortsætter med at have fokus hos Forbrugerombudsmanden.