FESPA Denmark

FESPA 2020 er aflyst. FESPA 2021 bliver den 9.-12. marts 2021 i Amsterdam.

I FESPA Denmark får din virksomhed adgang til et globalt netværk af virksomheder der arbejder med skiltning, storformat, digital-, serigrafisk- og tekstiltryk.  

Via faglige kurser, seminarer, medlemsmøder og messerejser, bliver du klogere på din branche, trends og teknik og de nyeste substrater. Og det sker sammen med kolleger fra både Danmark og udlandet.

Med Club FESPA får du den nyeste kreative inspiration fra hele verden, og du får input fra ledere fra andre FESPA-lande til, hvordan de driver deres forretning. 

Du får en række fordele, når du og dine kolleger besøger FESPA messer i udlandet via VIP-adgang til FESPA’s stand.

Også en del af GRAKOM
Et medlemskab af FESPA Denmark inkluderer også et medlemskab af GRAKOM. Her får du rådgivning om alt, hvad der vedrører dit personale, herunder jura, arbejdsmiljø og elevproblemstillinger. Du får adgang til Danmarks mest specialiserede miljørådgivning inden for den grafiske branche, og som kronen på værket kan du spare penge med Grakoms rabataftaler.

Vil du være med i FESPA Denmark? Prisen starter ved 1.250 kr. pr. kvartal.

Meld dig ind her

Gratis for nystartede virksomheder
Har du startet virksomhed inden for de sidste to år, har ansatte eller påtænker at ansætte? Så kan du få et startup-medlemskab med fuld adgang til alle ydelser, dog undtaget barselsfonden, gratis det første år. Du må max have tre ansatte og ikke have tegnet overenskomst.

Meld dig ind som startup her

Om FESPA Denmark
FESPA Denmark er en underforening til GRAKOM, og bestyrelsen består af:

Niels Rask, NS System // formand
Jakob Lund, Lund Skilte
Per Nonbye, Nonbye
Christian Østerlund, Danske Lysreklame Producenter
Michael Rytter, Bella Skilte & Print