Log ind Nulstil adgangskode

Annuller
Annuller

Miljømærker & certificeringer

Der findes en række relevante miljømærker og certificeringer, der kan være med til at styrke og synliggøre miljøpræstationen af printede produkter i markedet.

Svanen og Blomsten er de to officielle miljømærker, som begge stiller produktspecifikke krav til miljøpræstationen med udgangspunkt i printede produkters livscyklus.

FSC® og PEFCTM er begge sporbarhedscertificeringer, der har som formål at dokumentere at materialerne i produkterne kommer fra ansvarligt skovbrug eller andre kontrollerede kilder.

ClimateCalc er et beregningsværktøj, der kan udregne klimabelastningen for både virksomhed og det enkelte printede produkt. En ClimateCalc certificering sikrer, at beregningerne er korrekte, og at kunderne kan rådgives om valg af de materialer, der har den bedste klimapræstation.

Få rådgivning og hjælp til at miljømærke eller certificere dine produkter

Hvis virksomheden ønsker et miljømærke eller en certificering, kan opgaven virke uoverskuelig. Vores rådgivere i afdelingen for ESG & bæredygtig udvikling kan hjælpe – klik ind på det ønskede mærke eller certificering nedenfor og find kontaktoplysninger på den relevante rådgiver samt flere oplysningerne om de enkelte ordninger.


FSC-C109833, PEFC/09-32-004

Emner under miljømærker & certificeringer

Blomsten (EU Ecolabel) er det europæiske miljømærke, som stiller krav til især produktets miljøpræstationen med udgangspunkt i produktets livscyklus.
ClimateCalc er et beregningsværktøj, der kan udregne klimabelastningen for din virksomhed og det enkelte printede produkt.
FSC er en sporbarhedscertificering, som har til formål at fremme en miljømæssig, social og økonomisk forsvarlig drift af skovbrugene.
PEFC er en sporbarhedscertificering, som har til formål at dokumentere og fremme velforvaltet drift af skovene.
Svanen er det nordiske miljømærke, som stiller krav til miljøpræstationen af både trykkeri og produkt med udgangspunkt i produktets livscyklus.