Log ind Nulstil adgangskode

Annuller
Annuller

Ledelsessystemer

Mange virksomheder oplever, at det er svært at skabe sammenhæng og synergi mellem strategi, forretnings- og handlingsplan, forretningsgange, vejledninger og instrukser.

Et ledelsessystem giver overblik og skaber værdi.

Vi hjælper virksomheden til at træffe det bedste valg, når det gælder ledelsessystemer indenfor bl.a. miljø, arbejdsmiljø, energi, kvalitet og fødevare- og medicinalemballager. Vi rådgiver også om etablering af systemerne, og vi skræddersyr og integrerer systemet, så det passer til den enkelte virksomheds behov.

Hvad enten det rigtige valg for jeres virksomhed er et internt ikke-certificeret system eller den fulde pakke med flere ISO-certificeringer, så har vi i GRAKOM værktøjer, der samler dine ledelsessystemer i ét integreret system. Det sparer omkostninger til ekstern certificering og reducerer de interne ressourcer.

Eksempler på forskellige ledelsessystemer der er i anvendelse i branchen:

  • ISO 9001 - Kvalitetsledelse
  • ISO 14001 - Miljøledelse
  • ISO 45001 - Arbejdsmiljøledelse
  • ISO 26000 / DS 49001 - CSR/Samfundsmæssigt ansvar
  • ISO 50001 – Energiledelse


Vi rådgiver desuden om diverse certificeringer indenfor produktion af fødevarekontaktmaterialer (FKM) som FSSC, BRCGS, ISO 22000+ISO 22002-4.

Vi kender ledelsessystemerne, og vi kan hjælpe jer med at skabe værdi, uanset hvor langt I er i processen med at implementere en ledelsesstandard.

Vil du vide mere?

Som medlem af GRAKOM kan din virksomhed få rådgivning og assistance indenfor valg samt etablering af ledelsessystem. Kontakt vores afdeling for ESG & bæredygtig udvikling på tlf. 63 12 70 00.

Emner under ledelsessystemer

Intern audit kan belyse overensstemmelse mellem strategi, mulige besparelser og udviklingsmuligheder indenfor fx miljø, kvalitet, arbejdsmiljø & CSR.
Lovservice
Login påkrævet
Oversigt over gældende miljølovgivning som kan være væsentlig i forbindelse med miljøledelse i en grafisk virksomhed.