Log ind Nulstil adgangskode

Annuller
Annuller

Miljømærker & certificeringer

Hvis dit produkt skal miljø- og klimamærkes, rådgiver vi om både valg af det bedste mærke i dit tilfælde, men vi hjælper dig også med at opnå licensen til mærket. Vi bifalder at bruge de 3. parts verificerede mærker og har lavet kvalitative sammenligninger mellem de gængse mærker på markedet, så du kan tage den rigtige beslutning og gå i dialog med dine kunder.

Vi rådgiver og bistår med at opnå licens til: Svanen, FSC®, PEFCTM, Blomsten og ClimateCalc. Vi tilbyder også at vedligeholde mærkerne og bistår inden og ved auditering.

Mindre virksomheder kan med fordel tilslutte sig vores gruppeordning på FSC eller PEFC og dermed spare penge på både implementering og vedligeholdelse. Der er også en del at spare for medlemmer ved at benytte ClimateCalc gennem GRAKOM.

Hvis du søger svar på et konkret spørgsmål, så kan du søge mere viden i vidensbanken.

FSC® C109833, PEFC/09-32-004

Vil du vide mere om miljømærker & certificeringer, kan du søge i vores vidensbank eller finde svar direkte i nedenstående emner.

Søg og find den rette rådgivning til dine problemstillinger.
ClimateCalc er et beregningsværktøj, der kan udregne klimabelastningen for din virksomhed og det enkelte printede produkt.
Svanen er det nordiske miljømærke, som stiller krav til miljøpræstationen af både trykkeri og produkt med udgangspunkt i produktets livscyklus.
Blomsten (EU Ecolabel) er det europæiske miljømærke, som stiller krav til især produktets miljøpræstationen med udgangspunkt i produktets livscyklus.