Log ind Nulstil adgangskode

Annuller
Annuller

Ledelsessystemer

Hvis du påtænker at få et ISO-system eller lignende, kan vi hjælpe dig. Vi bistår med at vælge det rette system, sætte strukturen for systemet op og gøre det klar til godkendelse. Vi hjælper også med at vedligeholde det, hvis der er behov for dette, og med at gøre jer klar til audit. Vi bistår også ofte medlemmerne under audit.

Vi har erfaring med en række ISO-systemer, men arbejder også med EMAS og kvalitetsledelsessystemer til virksomheder, der leverer til fødevare- og medicinalindustrien. Hvis ikke I ønsker en certificering sætter vi også interne systemer op og hjælper med at integrere flere systemer i et.

Hvis du leverer til fødevareindustrien, så rådgiver vi om fødevarekontaktmaterialer, egenkontrolprocedurer og de regler, der gælder for dette marked. Vi bistår ved GMP og HACCP for leverandører til medicinal- og fødevareindustrien. Er du i tvivl om din virksomhed skal fødevaregodkendes, så giv os et ring.

Hvis du søger svar på et konkret spørgsmål, så kan du søge mere viden i vidensbanken.

Vil du vide mere om ledelsessystemer, kan du søge i vores vidensbank eller finde svar direkte i nedenstående emner.

Søg og find den rette rådgivning til dine problemstillinger.
Intern audit kan belyse overensstemmelse mellem strategi, mulige besparelser og udviklingsmuligheder indenfor fx miljø, kvalitet, arbejdsmiljø & CSR.