Log ind Nulstil adgangskode

Annuller
Annuller

Nyheder

Det siger en analyse over 352 bureauer på det danske marked. Direktør Tanja Klie Rubow forklarer, hvorfor hun prioriterer bundlinje frem for vækst - selvom hendes bureau ligger over gennemsnittet på begge faktorer.
"Årets MyVendo messe har vist, at messen for alvor har slået sig fast som den førende messe i Skandinavien inden for promotion og gaveartikler." Sådan lyder noget af rosen til MyVendo Fair, der fik en stigning i besøgstallet på 16 pct. Der var samtidig stor interesse for mini-konferencen om AI, som Dansk Promotion havde arrangeret.
Mona Juuls mærkesager har længe været erhvervslivet og bæredygtighed. Det er vi glade for i kommunikationsbranchen.
I år og næste år vil det Natioanle Koordinationscenter for Cybersikkerhed, NCC, give 17,3 mio. kroner i tilskud for at styrke samarbejdet mellem virksomheder i kampen mod hacking.
Opdateret: Ordet genbrugsplast var vildledende markedsføring fra Aqua d'Or, for flaskerne var genanvendt plast, fastslår Forbrugerombudsmanden.
Hos Danmarks Jægerforbund gik man i panik, da man fandt ud af, at Jægerforbundet ikke længere fik momsfritagelse for distributionen af medlemsbladet.
Danish Crown blev dømt for at have overtrådt markedsføringslovens § 5, stk. 1, ved at have gjort brug af betegnelsen ”Klimakontrolleret gris”. Til gengæld blev fødevarevirksomheden frifundet for at have vildledt ved anvendelse af udsagnet ”Dansk gris er mere klimavenlig, end du tror”.
Det er Kvindernes Kampdag fredag den 8. marts. I den anledning giver fem kvindelige ledere deres syn på, hvad god ledelse er, og om de mærker en forskel på at være kvindelig leder.
Olivia Stokholm er netop blevet valgt ind i Creative Clubs bestyrelse. Hun vil gerne være med til at udbrede kendskabet til Creative Club.
Socialdemokratiets postordfører Thomas Monberg siger, at man i socialdemokratiet er bekymrede for udgivelser, som ville blive ramt af momsen, og at det kan koste livet for oplysende magasiner.
Regeringens ekspertgruppe er udkommet med 13 anbefalinger til brugen af kunstig intelligens. Anbefalingerne handler bl.a. om det offentliges indkøb af kunstig intelligens samt om tech-giganternes udnyttelse af børns sårbarhed.
Rigtig mange tilskuere var mødt op til Danmarksmesterskaberne i car wrapping. En skoleklasse mente, at det måtte være spændende at arbejde med, og GRAKOMs formand, Jesper Jungersen var imponeret.
Tredje gang var lykkens gang for Filip Sørensen fra Profolie, der i weekenden blev Danmarksmester i carwrapping ved World Wide Wrapping Denmark, arrangeret af FESPA Denmark.
I sidste uge bragte vi en artikel om bureaulederes syn på hjemmearbejde. I denne artikel fortæller seks medarbejdere, at de har forståelse for, hvis der skal være regler, og at det er vigtigt at møde ind for at styrke kulturen. Men: De værdsætter hjemmearbejde højt og fleksibiliteten i at have muligheden.
Biskop Henrik Stubkjær modtager de fleste af de kirkeblade, der bliver produceret og sendt ud i hans eget stift, Viborg Sogn. Og han udtaler stor bekymring for, at den netop vedtagne postlov kan få fatale konsekvenser ikke bare for kirken men for hele foreningsdanmark.
Pilotprojekt sender svenskere på grafisk tekniker-uddannelse på Techcollege i Danmark. Både hos Stibo, hvor eleverne arbejder, og hos GRAKOM, som har rådgivet med projektet, er man meget tilfredse med at udbrede uddannelsen til både svenske og norske studerende. Og de svenske elever er også meget glade for forløbet.
Vil du blive opdateret inden for de nyeste muligheder med skærmtryk, digitaltryk, skiltning eller tekstiltryk, så er FESPAs messe Global Print Expo 2024 det helt rigtige sted. Jens-Kristian Pedersen er en af de danskere, der deltager og han fortæller her hvorfor.
Arrangør Ole Larsen forventer, at der især er fokus på holdbarhed og brugsværdi på MyVendo Fair, som finder sted i næste uge. Dansk Promotion afholder et spændende netværksarrangement om AI i forbindelse med messen.
Først kom den svenske regering med 176 mio. kr. til indkøb af bøger i 2024. Nu foreslår parti i Norge, at der bliver afsat en ’kraftig bevilling’ til trykte lærebøger senest i 2025.
Hvis undervisningsminister Mattias Tesfayes anbefalinger om, at skærmene skal fylde mindre i skolerne, virkelig skal rykkes, skal de understøttes af økonomisk hjælp til indkøb af skolebøger.