Log ind Nulstil adgangskode

Annuller
Annuller

Se her, om din virksomhed skal have udbetalt elevtilskud

Se her, om din virksomhed skal have udbetalt elevtilskud Her er grafisk teknikerlærlinge på virksomhedsbesøg
Pia Osbæck
Redaktør Pia Osbæck
Fredag 17. maj 2024
På tirsdag kan virksomhederne se, om de skal have tilskud for deres elever og lærlinge, eller om de skal betale bidrag til Læreplads-AUB.

Tirsdag den 21. maj sender Arbejdsgivernes Uddannelsesbidrag årsopgørelsen, der viser om din virksomhed har nået Læreplads-AUB’s mål for netop din virksomhed.

Hvis virksomheden haft det antal elever eller lærlinge, som Læreplads-AUB har sat som mål, får man udbetalt et tilskud for hver elev eller lærling. Hvis man ikke har opnået målet, skal man betale et bidrag til Læreplads-AUB.

Læreplads-AUB blev indført som en del af en trepartsaftale i 2016 med henblik på at belønne arbejdsgivere, der uddanner elever og lærlinge fra erhvervsuddannelserne og dermed medvirker til, at flere får en erhvervsuddannelse i Danmark.

Læs mere om Læreplads-AUB her

Læs også
Frida Byrgiel Foli er blevet udvalgt til at konkurrere i kategorien Graphic Design til EuroSkills i Herning næste år. Grafisk Uddannelsesudvalg står bag udvælgelsen og håber på, at deltagelsen betyder, at flere får øjnene op for mediegrafikeruddannelsen.
Forbrugerne tror ikke på, at de selv eller virksomhederne er ansvarlige nok til, at al emballage bliver genanvendeligt. Det kræver lovgivning, mener forbrugerne. Det og masser af andre indsigter fra Berit Puggaard, OLY og Kantar Media kan du få på Emballagedagen.