Log ind Nulstil adgangskode

Annuller
Annuller

Her er skilteteknikerne kvinder: Vi ansætter dem, der vil dygtiggøre sig

Her er skilteteknikerne kvinder: Vi ansætter dem, der vil dygtiggøre sig På billedet fra venstre: Michelle Kryger, Brian Madsen, Katrine Clausen og Masilie Hassel
Pia Osbæck
Redaktør Pia Osbæck
Onsdag 17. maj 2023
BSM Reklame i Vejle har udelukkende kvindelige skilteteknikere ansat. Det er der en bestemt grund til, fortæller direktør Brian Madsen.

GRAKOM vil fremadrettet være opmærksomme på kønsbalancen. Sådan skrev vi i det sidst udkomne nummer af GRAKOMs magasin. Måske var det derfor, der var en, der gav et tip om, at hos BSM Reklame i Vejle var der  kun kvindelige skilteteknikere.

Men hverken for direktør Brian Madsen eller for de tre skilteteknikere er det noget særligt, at de alle er kvinder.

”Det er helt tilfældigt. Jeg har ikke noget forhold til, om det er kvinder eller mænd, jeg ansætter. Jeg ansætter dem, der er dygtige,” siger Brian Madsen.

I alt er der syv ansatte, og i den grafiske afdeling er det – tilfældigvis – tre mænd, og udover de tre kvindelige skilteteknikere, er der en kvindelig kontorassistent.

”Det vigtigste, når jeg ansætter skilteteknikere, er at de er interesserede i at dygtiggøre sig. Og alle tre er supergode og gør alt, hvad de kan for hele tiden at blive bedre.”

Det viser sig bl.a. i at BSM Reklame havde hele tre skilteteknikere med ved danmarksmesterskaberne i wrapping, da det løb af stablen for et par måneder siden.

En af dem er Katrine Clausen, der blev nr. 4 både i år og sidste år, hvor hun også gik videre til europamesterskaberne.

Katrine Clausen DM I Wrap Marts 2023

Katrine Clausen ved DM i wrapping tidligere på året

Plads til at dygtiggøre sig

Masilie Hassel er en af de andre skilteteknikere hos BSM Reklame, og for hende var det lidt en tilfældighed, at hun lige præcis blev skiltetekniker.

”Jeg overvejede at blive mediegrafiker, men jeg var stadig meget i tvivl, for som mediegrafiker skal du sidde meget ved computeren, og det er måske ikke lige mig.”

Masilie Hassel tog så med en veninde, der gerne ville være autolakerer, med til et åbent hus-arrangement på College 360 i Silkeborg.

”Der så jeg, at man kunne blive skiltetekniker, og det lød rigtig interessant, at man er med hele vejen, fra man starter en opgave til du slutter og ser det færdige resultat. Det er ikke bare noget diffust på en computer, men du får lov til det hele. Det var lige mig.”

Masilie Hassel blev færdig som skiltetekniker i 2020, og har arbejdet hos BSM Reklame lige siden.

”Jeg er rigtig glad for at arbejde her, og Brian er god til at spørge, om der er noget vi vil dygtiggøre os i, for så kan vi sagtens komme på kurser.”

Og dygtigere er Masilie Hassel blevet. I hvertfald har Brian Madsen trukket hende ind til nu også at være en del af virksomhedens salgs- og erhvervsnetværk samt kunderådgivning.

Læs også
Henrik Jensen fra Brandse & Co udpeger på baggrund af en tidligere analyse fire områder, hvor en vunden award har værdi – også økonomisk.