Log ind Nulstil adgangskode

Annuller
Annuller

Danmarksmesterskaberne i wrapping er i gang nu

Danmarksmesterskaberne i wrapping er i gang nu Sidste års vinder af DM i wrap, Maria Terp Holt er med igen i år. I baggrunden er Katrine Clausen igang i konkurrencen. Foto: Pia Osbæck
Pia Osbæck
Redaktør, GRAKOM Pia Osbæck
Fredag 17. marts 2023
I dag og i morgen er der Danmarksmesterskaber i wrapping. Netop nu konkurrerer de femten deltagere på livet løs. Den første udskillelse sker senere i dag og i morgen vil der være fire tilbage i finalen.

Netop nu er DM i wrapping i gang i Fredericia, som FESPA Denmark står bag.

15 deltagere kæmper om retten til at kalde sig Danmarksmester og til at komme videre til verdensmesterskaberne – World Wrap Masters -  i München til maj.

BSM Reklame og Lund Skilte har hver især hele tre deltagere med i konkurrencen. Vinderen fra sidste år, Maria Terp Holt, som senere på året blev nummer tre ved VM, er med igen i år. Også Katrine Clausen fra BSM Reklame – som ses nedenfor – var med sidste år, og gik videre til EM.

Katrine Clausen DM I Wrap Marts 2023

Katrine Clausen er her i gang i konkurrencen. Foto: Pia Osbæck

Som tidligere år, er det Ole Solskin, der styrer konkurrencen. Han er tillige dommer sammen med Rikke Madsen Christiansen fra Skilte og Print, Jesper Sølager fra Sun Wrap og Marie Raun Knudsen fra GRAKOM.

Ole Solskin Dm I Wrap Marts 2023

Ole Solskin styrer konkurrencen. Foto Pia Osbæck.

Sponsorerne – Antalis, Hexis, Signcom Denmark, Vikiallo bakker op om deltagerne både med folie, som de bruger til wrappingen samt med forskelligt merchandise.  Og fra Niels Rask, formanden for FESPA Denmarks firma NS System, er der leveret tshirts til deltagerne.

Senere på dagen bliver otte valgt til den videre konkurrence, og lørdag er der fire tilbage til at kæmpe i finalen.

Samtidig med DM i wrapping er der en anden konkurrence kørende. Nemlig en fotokonkurrence, hvor fotointeresserede kan komme og skyde det bedste billede fredag eller lørdag.

De femten deltagere er.

Ahmad El Masri, Folieninja

Anes Hadzic, Wrapit

Anton Koshevetsky, iquana Media Lab

Elisa Sabrina Pagh, BSM Reklame

Filip Sørensen, Profolie

Katrine Clausen, BSM Reklame

Line Frøge, Lund Skilte

Maria Terp Holt, Bw & Madsen Skilte Reklame

Masilje Jessica Hassel, BSM Reklame

Niklas Lind, Lund Skilte

Niklas Vestergaard, Wrap n vest

Simon Jokumsen, Folie Fashion

Stine Bække Andersen, Lund Skilte

Theis Pil Johansen, Kaos Skilte

Hau Kim Huynh, Bogh Skilte

 

Konkurrencen foregår hos Audi i Fredericia

Læs også
FESPA Denmark afholder i marts Danmarksmesterskaber i wrapping. Kom og se, hvem der bliver Danmarks bedste til at pakke en bil og andre genstande ind. Det foregår hos Audi i Fredericia, og der er fri entré.
Knap halvdelen af respondenterne i rapporten har investeret i digitalprint. Og endnu 29 procent vil investere i den teknologi.