Log ind Nulstil adgangskode

Annuller
Annuller

DM i wrapping: Kom og se, hvem der er bedst til at pakke en bil ind

DM i wrapping: Kom og se, hvem der er bedst til at pakke en bil ind Maria Terp Holt
Torsdag 02. marts 2023
FESPA Denmark afholder i marts Danmarksmesterskaber i wrapping. Kom og se, hvem der bliver Danmarks bedste til at pakke en bil og andre genstande ind. Det foregår hos Audi i Fredericia, og der er fri entré.

Har du nogensinde set, hvordan man pakker en bil ind i reklamer? Og har du en fornemmelse af, at det bestemt ikke er let at få folien til at sidde perfekt, lige og uden bobler?

Det kan du se i Fredericia den 17. og 18. marts, hvor der er Danmarksmesterskab i wrapping. Også kaldet World Wrap Masters Denmark.

De 14 deltagere skal konkurrere i at wrappe biler hos Audi-forhandleren i Fredericia, ligesom man på dagen får at vide, hvilken genstand – som ikke er en bil - der indgår i den kreative konkurrence. Vinderen af konkurrencen går videre til verdensmesterskaberne på FESPA Global Sign Expo i München senere på året.

Sidste år var den danske vinder Maria Terp Holt den første kvindelige vinder nogensinde af en national World Wrap Masters konkurrence. I år stiller der seks kvinder op i konkurrencen.

”Konkurrencen plejer at være meget intens, og det er virkeligt spændende at se deltagerne pakke en bil ind, for der er meget på spil. Det foregår på tid og der er ikke plads til fejl, og det kan hurtigt gå galt, så de må starte forfra,” siger Michael Brochmann, branchechef i FESPA Denmark, som står bag konkurrencen.

En af dommerne er Ole Solskin, der også optræder som konferencier, ikke bare ved denne konkurrence, men også ved konkurrencer rundt omkring i verden. Han sørger for, at konkurrencen foregår meget professionelt og internationalt.

Konkurrencen starter om fredagen den 17. marts kl. 9 og varer indtil kl. 17.00. Om lørdagen er der konkurrence kl. 9-13.00 og her finder finalen sted.

Alle er velkomne til at komme og se, hvem der bliver sendt afsted til verdensme-sterskaberne.
Sponsorer i konkurrencen er Antalis, Hexis, Signcom,Vikiallo og Audi i Fredericia.
Adressen til konkurrencen er Audi Fredericia, Kongens Kvarter 32, 7000 Fredericia.

Se mere om konkurrencen her

Læs også
På FESPA Denmarks årsmøde på Nyborg Strand blev talentudvikling og uddannelse diskuteret, og selvom der ligesom i mange andre brancher er udfordringer med at tiltrække unge til branchen, var der optimisme i luften.
Der var skarp konkurrence til det sidste ved Danmarksmesterskaberne i wrapping - World Wrap Masters Denmark, fortæller dommer Ole Solskin. Vinderen blev Simon Manley Jokumsen, der nu skal med til VM senere på året.