Log ind Nulstil adgangskode

Annuller
Annuller

Cyberberedskab: Hele Danmark øver

Cyberberedskab: Hele Danmark øver Foto: Colourbox
Pia Osbæck
Redaktør Pia Osbæck
Torsdag 03. oktober 2024
På mere end 20 fysiske events, kan alle i hele oktober prøve, hvordan det er at blive udsat for hackerangreb.

I det nummer af GRAKOMs magasin: Kommunikationsindustrien, der er på trapperne, er der fokus på cybersikkerhed.

Det viser sig nemlig desværre, at mange virksomheder slet ikke er rustet til potentielle cyberangreb. Det svageste led er medarbejderne, og derfor er det en god idé at prioritere at uddanne medarbejderne til at blive bedre til at opdage, hvis de er ved at blive snydt gennem fx phishing mails.

I første omgang kan man opfordre IT-ansvarlige og andre medarbejdere til at deltage i Hele Danmark øver, som er en øvelse i cybersikkerhed.

På mere end 20 gratis fysiske events over hele landet, kan man i hele oktober 2024 i realtid prøve, hvordan det er at blive udsat for at hackerangreb og klædt på til, hvad man skal gøre hvis uheldet er ude.

Gennem 3 timers praktisk beredskabsøvelse, skal deltagerne via deres egen mobiltelefon deltage aktivt i kombination med samtale i grupper og foredrag.

Der kræves ingen forudgående viden for at deltage.

Læs mere her hvor øvelserne foregår.

I GRAKOMs magasin kan man bl.a. læse om gode råd fra en sikkerhedsekspert samt om, hvordan man kan forsikre virksomheden hos GRAKOMs samarbejdspartner, Codan (Alm. Brand Group) imod hackerangreb. Magasinet udkommer i næste uge.

Læs også
“Vi vil gerne have mindre medister og mere mojo,” sagde Bilkas marketingdirektør Claus Frederiksen på Creative Clubs bureaulederseminar.
Det er netop blevet meldt ud, at EU Kommisssionen nu vil udsætte skovrydningsforordningen (EUDR) i et år. "Det har vi efterspurgt i flere måneder, og det har vi gjort sammen med Intergraf, så vi er meget tilfredse med, at EU Kommissionen endelig tager kritikken til efterretning. Det betyder forhåbentlig, at alt er på plads i god tid, inden vores medlemmer skal leve op til ordningen," siger adm. direktør i GRAKOM Carina Christensen.