Log ind Nulstil adgangskode

Annuller
Annuller
Kontaktperson Rikke Sandberg

Skyfish

Har I oplevet ikke at kunne genfinde billeder eller andre digitale materialer i jeres virksomhed? Med Skyfish får I en driftsikker, enkel og intuitiv platform, hvor jeres mediefiler kan opbevares, organiseres og deles. 

Find igen og igen

Skyfish benyttes i dag af flere end 500 danske og skandinaviske virksomheder. Via det avancerede tagging-værktøj tilføres nemt søgeord til alt indhold, såvel manuelt som automatisk, så jeres filer kan findes igen og igen og aldrig bliver væk. 

Del nemt

Uploadede filer kan hurtigt deles internt mellem kolleger, og eksterne samarbejdspartnere kan få adgang til materialet via links. De kan ydermere uploade indhold til jer - hurtigt og enkelt  uden instruktion!

Ingen teknisk kunnen

Slip for at udvikle selv: Med et særligt galleri, som fremstår som jeres eget, kan I fremvise billedmateriale, pdf’er, videoer eller andre dokumenter til eksterne kunder og leverandører via en URL-adresse. Nemt, enkelt og flot! 

Gem og vis fra platformen

Har I brug for at streame videoer eller andre filer via forskellige platforme, kan det gøres direkte fra Skyfish, uden at skulle gemme filerne andre steder end i Skyfish. 

Hvad får I med Skyfish: 

  • Nem håndtering af jeres mediefiler, som aldrig bliver væk 
  • Fuld kontrol med brugeradgang
  • Et intuitivt system som alle kan bruge uden komplicerede opsætninger 
  • Streaming af videoer og andre filer uden reklamer 
  • Et driftsikkert miljø med fokus på sikkerhed 
  • Mulighed for at anvende en  funktionel app, så I hurtigt kan tilgå og dele data på farten 

Om Skyfish

Skyfish blev etableret i 2011 og teamet bag Skyfish er virksomheden Colourbox, som er et af verdens førende billedbureauer med flere end 20 millioner fotos, videoer og vektorfiler. Dagligt betjener vi  mere end 500.000 brugere over hele verden i både virksomheder, offentlige institutioner og myndigheder.

I samarbejde med Colourbox’ kunder blev Skyfish udviklet med ønsket om egen platform til egne billedfiler. Fokus i Skyfish har altid ligget på brugervenlighed og funktionalitet, og vores dedikerede udviklings- og designteam arbejder løbende på at tilbyde nye funktioner og optimere på brugervenligheden. 

Med titusindvis af filer til og fra Skyfish hver dag, beviser vi Skyfish’ værdi til kunden fra første dag. Prøv selv!

I samarbejde med GRAKOM har vi sammensat et særtilbud til medlemmer.

Skyfish-abonnement:

  • Fuld tilfredshedsgaranti (pengene retur indenfor de første 4 mdr. - inkl. 1 mdr. fri prøveperiode)
  • 50% rabat på implementeringsmøde på 3 timer, normalpris 2.999 nu 1.999,-. Implementeringsmødet er valgfrit og kan bruges til at komme godt i gang med gode Skyfish rutiner, og/eller at undervise jeres brugere (ubegrænset antal brugere kan inviteres med) 


Og naturligvis tilbydes alle GRAKOM medlemmer egen Key Account Manager. 

Se priser og indhold her 

Info

Interesseret i at høre, hvad vi kan gøre for jeres virksomhed? 

Ring eller skriv til vores Skyfish specialist, Rikke. Hun er ansvarlig for vores GRAKOM medlemmer og giver gerne en demo, når det passer jer. 

Tel: 44 45 18 01 
E-mail: rikke@colourbox.com