Log ind Nulstil adgangskode

Annuller
Annuller
Michael Brochmann
Michael Brochmann

Klude & måtter

GRAKOM har indgået en rabataftale med Textilia Group A/S på klude og måtter.

Textilia Group A/S er ISO 9001 og 14001 certificeret, Svanemærket og har ADR chauffører på leverancerne. Der er store besparelser at hente ved at benytte GRAKOMs rabataftale.

Aktørerne på dette marked opererer med lange aftalebindinger og uigennemskuelige prissætninger. Det har denne aftale gjort op med.

Klude

Leje af trykkeriklude og den tilhørende vask kan udgøre en betragtelig udgift, og priserne og aftalevilkårene er mange gange uigennemskuelige. GRAKOM sikrer, at det er fuldt gennemskueligt, hvad den enkelte klud koster, og at man kun betaler for det antal, man får leveret.

Mange aftaler på markedet er bygget op, så der betales for klude til disposition, og der betales for disse, uanset om der bliver leveret et mindre antal. Desuden opereres der med aftaler med op til fire års binding. Vi ser også, at priserne på kludene deles ud på ugentlige afregninger, så det på fakturaen ser ud som om, prisen pr. klud er langt lavere, end det er tilfældet. Hvis virksomheden har den type aftaler, anbefaler GRAKOM, at de opsiges hurtigst muligt.

Textilia Group A/S opererer med flere kvaliteter på klude, der er specialudviklet med slidstærke materialer. Sammensætningen af bomuld og kunststof fjerner forurening på alle typer af overflader.

Måtter

I aftalen indgår rabat på leje og vask af måtter. Prisen afhænger af, hvor tit de skal vaskes og størrelsen.

Se priser & vilkår