Log ind Nulstil adgangskode

Annuller
Annuller
Michael Brochmann
Michael Brochmann

Inkasso

Hvis kunden ikke betaler og er blevet rykket tilstrækkeligt mange gange, melder frustrationerne sig. For hvad er næste skridt til at få sine penge hjem?

Der er flere muligheder, men det hurtigste og nemmeste er at lade et inkassofirma overtage debitor og dermed køre inkassosagen eksternt.

Fordelene ved denne procedure er flere. Der signaleres til kunden, at man mener det alvorligt, samtidig med at dialogen om en betalingsordning overgives til 3. part. Et inkassofirma er bedre i stand til at lægge det fornødne pres på debitor, da de ikke er berørte af et eksisterende kunde-/leverandørforhold. Det er samtidig et mindre drastisk tiltag end at sende fordringen direkte i fogedretten.

GRAKOM har indgået en rabataftale med firmaet Danske Inkasso ApS, som har udviklet et internetbaseret værktøj, hvor inkassosager nemt og hurtigt oprettes. Mod et årligt abonnement kan der oprettes lige så mange inkassosager, som virksomheden har behov for. GRAKOM-medlemmer får en betragtelig rabat på det årlige abonnement.

Se priser & vilkår