Log ind Nulstil adgangskode

Annuller
Annuller
Michael Brochmann
Michael Brochmann

Brugte offset-trykplader

Virksomhedens brugte trykplader er mange penge værd. Hovedbestanddelen i offset-trykplader er aluminium af den højeste kvalitet, som er eftertragtet for aluminiumsværker i Europa. Aluminium noteres på børsen i London som den såkaldte LME (London Metal Exchange). Derfor følger prisen på brugte trykplader LME-noteringen.

GRAKOM har indgået en brancheaftale med Stena Recycling, som sikrer, at virksomheden altid afsætter de brugte trykplader til en fast procentdel af LME. Det sikrer virksomheden den optimale pris, kontrolleret vejning og formaliseret afregning.

Prisen på pladerne afhænger af de årlige mængder trykplader, der indleveres pr. år. Aftalen indebærer, at opbevaringskasser eller andet materiel stilles frit til rådighed og fri afhentning inden for fem arbejdsdage.

Ved afhentning på virksomheden vejes de brugte plader på en certificeret vægt, og der udleveres en vejebon på stedet. Prisen for pladerne opgøres som en procentdel af det månedlige gennemsnit af aluminiumsprisen i afleveringsmåneden, og der afregnes i den efterfølgende måned.

Se vilkår & betingelser