Log ind Nulstil adgangskode

Annuller
Annuller

Du har valgt:

Arbejdsgiver
Branchefællesskaber
Viden & Netværk
Basis service
Fordelspakke
Indflydelse & politisk interessevaretagelse
Adgang til Danmarks billigste barselfond
Udvidet miljø- & ESG-rådgivning
Udvidet juridisk rådgivning
Overenskomst service
Pris
6.600 kr.
+ 0,28 % af lønsummen

Vælg branchefællesskab

Medlemskab af et eller flere branchefælleskaber er inkluderet i GRAKOM kontingentet. Men din virksomhed skal passe ind i målgruppen for at kunne blive optaget i den enkelte forening.

Udfyld virksomhedens oplysninger

Kontaktperson

Virksomheden skal udpege en person, der optages som primær kontaktperson og forpligter virksomheden i alle forhold, der vedrører forholdet til GRAKOM. Dine afgivne oplysninger behandles i overensstemmelse med GRAKOMs persondatapolitik.

Vilkår & betingelser

GRAKOM Arbejdsgivers vedtægter

Som medlem af GRAKOM Arbejdsgivere er virksomheden automatisk omfattet af en eller flere af følgende overenskomster: Funktionæroverenskomsten med HK/Privat, Den grafiske overenskomst og Digitalprint- og serigrafoverenskomsten.

Dette betyder bl.a., at medarbejdere, beskæftiget på disse overenskomstområder som udgangspunkt, skal tilmeldes henholdsvis Grafisk Pension og Pension for Funktionærer. For elever skal tegnes elevforsikring eller etableres en pensionsordning.

GRAKOM kan anvende virksomhedens navn, adresse, telefonnr. samt mail- og webadresse på grakom.dk

Virksomhedens kontaktperson oprettes til at modtage nyhedsbreve og vores medlemsblad. Rabataftalepartnerne vil modtage information om indmeldelsen, hvorfor der kan forekomme direkte henvendelser fra disse.

Dine afgivne oplysninger behandles i overensstemmelse med GRAKOMs persondatapolitik.

Du er nu klar til at sende din indmeldelse