Log ind Nulstil adgangskode

Annuller
Annuller
Konference // Nyborg

KOMM Dagen

KOMM Dagen løber af stablen den 23. marts og bliver afholdt i Nyborg.

KOMM Dagen
Tid og sted
 • Dato
 • 23. marts 2023
 • Starttidspunkt
 • Kl. 8.30
 • Sluttidspunkt
 • Kl. 16.00
 • Adresse
 • Hotel Nyborg Strand
 • Østerøvej 2
 • 5800 Nyborg
Pris
 • Medlemmer
 • Gratis
 • Øvrige
 • 1.500 kr.

Det er gratis at deltage for op til to deltagere fra hver medlemsvirksomhed af GRAKOM og Creative Club. Efterfølgende deltagere koster 750 kr. per person.

Frist og information
 • Tilmeldingsfrist
 • 21. marts 2023
 • Status
 • Ledige pladser

  Hvis du melder afbud efter 21. marts kl. 12 eller ikke møder op den 23. marts, vil du modtage en faktura på 500 kr.

Charlotte F. Grønnegaard
Charlotte F. Grønnegaard

Nye arbejdsformer • Bæredygtighed & verdensmål • Kunstig intelligens

KOMM Dagen er årets samlingspunkt for hele kommunikationsbranchen. Du får indsigt i, hvad både dine kunder og kolleger er optaget af, og vi håber på at inspirere dig til at finde nye måder at gøre tingene på. Med 300 branchefolk samlet bliver vi klogere sammen.

Om formiddagen fortæller &Cos CEO, Ørnulf Johnsen, hvorfor kreativitet er en god forretning, og hvilke tanker han gør sig om fremtidens kreative branche.

PROGRAMÆNDRING: Kulturministeren er pga. et uopsætteligt møde på Christiansborg blevet forhindret i at deltage. I stedet har vi fået en rigtig god erstatning, nemlig partiformand for de Konservative Søren Pape Poulsen. Han vil give en status på den aktuelle politiske situation – og hvad kan erhvervslivet og kommunikationsindustrien forvente.

Derefter vælger du mellem tre spor:

Nye arbejdsformer: Sådan skabes en effektiv virksomhed med flere pauser og kortere arbejdstid
Mads Hofman Hansen, CEO i Abtion, fortæller om, hvordan flere pauser og kortere arbejdstid har skabt en effektiv virksomhed med høj medarbejdertilfredshed og glade kunder. Og det samtidig med at bureauet er i vækst og profitabelt. 

Bæredygtighed & verdensmål: Hvordan undgår du den grønne løgn i din markedsføring?
Kristine Clement, Greenpeace, & Carsten Bøg, GRAKOM, ser på, hvor grænsen går mellem den gode fortælling og den grønne løgn. Greenpeace viser eksempler på kampagner, der går over stregen, og GRAKOM bakker op med, hvordan du dokumenterer dine miljøpåstande.

Kunstig intelligens: The Artificial Intern – hvordan GPT-3 brød menneskets monopol på ideer
Tao Thomsen, kreativ direktør i Virtue, viser hvad sker der, når man fodrer verdens mest avancerede generative tekst-AI med de mest prisvindende kreative ideer. Du får både helt jordnære forklaringer på, hvordan GPT-3 virker – og svimlende diskussioner om kreativitetens natur. 

Efter frokost vælger du igen mellem tre spor:

Nye arbejdsformer: Fremtidens arbejdsplads – hvordan skaber vi den bedste arbejdskultur og trivsel i en hybrid verden?
Camilla Hillerup, HR direktør i Microsoft, vil dele ud af egne erfaringer med at skabe en kultur, hvor de teknologiske muligheder udnyttes samt ledelsens rolle og ansvar for at forme og skabe fremtidens arbejdsplads.

Bæredygtighed & verdensmål: Verdensmål og ansvarlig virksomhedsdrift
Sara Krüger Falk, direktør i Global Compact Network Denmark, fortæller, hvordan virksomheder kan arbejde strategisk med de 17 verdensmål. Pointen er, at arbejdet med verdensmålene både kan skabe øget bæredygtighed og samtidigt være værdiskabende for kerneforretningen.

Kunstig intelligens:Kunstig intelligens som en del af designerens værktøjskasse
AI er utvivlsomt en del af vores fremtid som designere. Spørgsmålet er, om vi i stedet for at vente på det, snakke om det og lege med teknologien, bare skal prøve at adaptere den i vores hverdag. Det satte e-Types sig for, og de viser real life kundeeksempler på, at kunstig intelligens allerede har skabt værdi.

Sidst på dagen fortæller CMO i Jysk, Michael Gade, om fremtidens marketingmix i Jysk, hvor Jysk ser vækstpotentialerne, og hvilke udfordringer de har med at optimere deres marketing og kommunikation i et stærkt konkurrencepræget marked.

Vi slutter dagen af med tidligere professionelle cykelrytter og sportsdirektør Brian Holm, der fortæller, hvilke ledelsesmæssige udfordringer der er med at skulle få en gruppe af individualister til at performe som et team.

Se hele programmet her


Hvem?
Ledere og medarbejdere i virksomheder der arbejder med kommunikation, design og medieproduktion. Der vil i pauserne være mulighed for at møde leverandører til branchen i udstillingsområdet.

Hvordan?
Tilmeld dig her på siden og vælg de spor, du ønsker om formiddagen og eftermiddagen.
Hvis du ønsker middag og overnatning dagen før, skal du angive dette i din tilmelding.

Overnatning og middag
Hvis du ønsker at deltage i netværksmiddagen den 22. marts kl. 18.30 er prisen 510 kr. for en forret og en hovedret inkl. et glas hvidvin, et glas rødvin og kaffe.
Du kan også overnatte på Nyborg Strand, og en overnatning koster 1.195 kr. for et enkeltværelse inkl. morgenmad. Angiv på tilmeldingen om du ønsker middag og/eller overnatning. Vi sørger for reservation, men både middag, drikkevarer og værelse afregnes direkte med Nyborg Strand.

KOMM Dagen 2023 bliver sponseret af:

Sponsorer KOMM Dagen 2023