Log ind Nulstil adgangskode

Annuller
Annuller

Når kunden spørger...

Virksomheder oplever løbende, at kunderne spørger til selve det grafiske produkt eller serviceydelse. Det kan f.eks. være oplysninger, der omhandler produktets sundhedsmæssige eller lovgivningsmæssige forhold, produktets miljøforhold eller måske CSR-forhold set i en større og mere helhedsorienteret sammenhæng.

Da informationer om sådanne forhold ofte kan være både detaljerede og komplekse at tilgå og formidle, har GRAKOM udarbejdet en række dokumenter under overskriften ”Når kunden spørger…”. Konceptet består af en række faktablade, som virksomhederne kan downloade og anvende i deres dialog med kunden. Foruden en detaljeret gennemgang af emnet indeholder de fleste faktablade også et kort afsnit, der hedder ”Det korte svar til kunden”.

Du finder faktabladene herunder.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til allerede eksisterende faktablade, eller har du en idé til et kommende faktablad, er du velkommen til at kontakte vores afdeling for ESG og bæredygtig udvikling på tlf. 6312 7000.

Begrebet bæredygtighed bliver ofte brugt til at anprise produkter, services og meget andet. Bliv klogere på bæredygtighedsbegrebet her.
Bliv klogere på de certificeringer som relaterer sig til produktionen af fødevarekontaktmaterialer.
En gennemgang af miljømæssigt relevante forhold samt metoder der typisk anvendes til genanvendelse af tryksager.
Lugt fra tryksager kan forekomme. Læs mere om emnet lugt og allergi her.
Miljømærker og certificeringer samt betydningen af fx genanvendelse er centrale emner, når der tales om tryksager og miljø. Få et overblik her.
En kort beskrivelse af de mest udbredte og omtalte ordninger i relation til en tryksags miljøforhold.
Bliv klogere på miljørigtig plastfolie og de spørgsmål der relaterer sig her til.