Log ind Nulstil adgangskode

Annuller
Annuller

Tysk storspiller køber LaserTryk.dk

Fredag 27. oktober 2017
Et af Danmarks største trykkerier fusionerer med tysk trykkeri.

Tysk storspiller køber LaserTryk.dk

D. 1. januar 2018 træder salget af LaserTryk.dk i kraft.

Det betyder, at den tyske trykkerivirksomhed Online Printers, også kendt som Die Druckerei, kommer til at have omkring 1.300 medarbejdere, en omsætning på 1,5 milliarder og salg i over 30 lande.

Trykproduktionen i Danmark fortsætter dog, og stifterne Anders Grønborg og Esben Mols Kabell fortsætter som medejere og ansvarlige for det skandinaviske marked.

Direktør Esben Mols Kabell oplyser, at overvejelserne har stået på igennem længere tid:

”Vi har længe vidst, at en god måde at fremtidssikre vores virksomhed, er ved at indgå i et europæisk samarbejde. Hvor vi de seneste 10-15 år har set konsolidering af branchen inden for landets grænser, ser vi nu konsolideringer på tværs af Europa … det er denne udvikling, som vi nu bliver en del af”.
Læs også
Ikonlabel ser certificeringer inden for miljøledelse som uundgåeligt, hvis man vil tiltrække unge medarbejdere. Frederik Krause fortæller, at man tager skridtet fuldt ud, når man efter både et grønt cirkulært omstillingsprojekt, en miljøledelsescertificering, nu også vil certificeres inden for kvalitetsledelse. Han er meget tilfreds med GRAKOMs konsulenter, der har hjulpet hele vejen igennem 14001-certficeringen.
Stop! Tænk! Tag action! Det er et af de gode råd, som Jesper Lundorf, der har arbejdet med it-efterforskning i politiets efterretningstjeneste, kommer med, når det handler om at undgå at blive hacket.