Log ind Nulstil adgangskode

Annuller
Annuller

To bøger om visuel identitet

To bøger om visuel identitet
Pia Osbæck
Redaktør Pia Osbæck
Torsdag 19. januar 2023
Den 1. februar kommer en bog om visuel kommunikation. Forfatteren har for nylig udgivet en anden bog om samme emne, som er blevet pensum på DMJX.

 

Den 1. februar udkommer bogen 'Visuel kommunikation i et følelsesperspektiv' med undertitlen: 61 visuelle greb og deres effekt.

Bogen henvender sig til visuelle kommunikatører og giver en forståelse for, hvordan form bliver til følelse hos modtageren af et visuelt understøttet budskab.

Anne Mette Hartelius har skrevet bogen, som er den anden i en serie. Den første, som udkom for et par måneder siden, hedder 'Visuel Identitet - Designprocessen' og er en coffee table book, om hvordan man designer visuel identitet. Den er allerede blevet pensum på Danmarks Medie og Journalisthøjskole.

Sidsnævnte: Bogen 'Visuel Identitet – Designprocessen' består af cases fra en lang række designbureauer, bl.a. AM Copenhagen, Designit, E-types og Kontrapunkt, mens 'Visuel kommunikation i et følelsesperspektiv' introducerer to nye analyseredskaber over visuelle greb, som kan bruges til at kortlægge et verbalt budskabs følelsesprofil.


Begge bøger er trykt på Forlaget Ajour

Læs også
Bureauerne er især blevet bedre til rekruttering og employer branding, lyder det fra Henrik Jensen.
Når bureauerne skal ansætte nye medarbejdere, er praktikanter og netværk de primære rekrutteringskanaler. Et bureau har også succes med LinkedIn, mens et andet har gavn af Instagram. Det er blevet lettere at finde kvalificerede medarbejdere, lyder det også.