Log ind Nulstil adgangskode

Annuller
Annuller

Tilmeld jeres kreative trykte arbejder til FESPA Awards

Tilmeld jeres kreative trykte arbejder til FESPA Awards
Pia Osbæck
Redaktør Pia Osbæck
Mandag 27. maj 2024
"Det ville dejligt, hvis vi kan få sat Danmark på landkortet med prisvindende løsninger," lyder det fra branchechef i GRAKOM, Michael Brochmann. Der er nu åbent for indsendelser til konkurrencen.

FESPA Awards er en global konkurrence, der hylder det trykte medie inkl. skilte, emballager, labels og meget mere. Faktisk er der hele 18 kategorier inkl. en kategori for unge.

Det er muligt at tilmelde sig konkurrencen nu og indtil den 12. december. Hvis man tilmelder sig inden 29. august, er det halv pris for at deltage. Desuden får medlemmer af FESPA Denmark yderligere rabat.

Fra GRAKOM og FESPA Denmarks side vil man gerne opfordre medlemmerne til at deltage i konkurrencen.

”At deltage i FESPA Awards er et unikt udstillingsvindue for at vise danske grafiske produkter og løsninger. De nominerede produkter udstilles under hele messen i Berlin. I mange år har Danmark været fraværende, fordi der ikke har været indsendte bidrag fra Danmark. Det er synd, for vi har meget at byde på, og det ville dejligt, hvis vi på messen i 2025 kan få sat Danmark på landkortet med prisvindende løsninger,” lyder det fra branchechef i GRAKOM og FESPA Denmark, Michael Brochmann.

Vinderne bliver offentliggjort under FESPA Global Print Expo i Berlin den 7. maj ved FESPA Global Print Expo i Berlin og forinden den 23. februar 2025 bliver shortlisterne offentliggjort. Arbejderne bliver desuden udstillet på Global Print Expo fra den 6.-9. maj.

Der er ikke begrænsninger for hvor mange kategorier, man kan sende ind til. Kategorierne er:

  1. Display & POP on Paper & Board
  2. Packaging on paper & board
  3. Display & POP on Plastic
  4. Packaging on Plastics
  5. Posters
  6. Serigraphy’s & Giclées & Fine Art reproductions
  7. Decals & Printed Labels
  8. Wrapping
  9. Creative Special Effects
  10. Special Effect on T-Shirts, Garments & Other Textiles
  11. Printed Garments
  12. Roll-to-roll Printed Textiles
  13. Glass, Ceramic, Metal & Wood Products
  14. Direct Printing on Three Dimensional Products
  15. Non-Printed Signage
  16. Functional Printing
  17. Printeriors Award
  18. Young Star

Læs mere om de forskellige kategorier her: Award Categories - FESPA Awards - FESPA Awards 2023

Læs også
Frida Byrgiel Foli er blevet udvalgt til at konkurrere i kategorien Graphic Design til EuroSkills i Herning næste år. Grafisk Uddannelsesudvalg står bag udvælgelsen og håber på, at deltagelsen betyder, at flere får øjnene op for mediegrafikeruddannelsen.
Forbrugerne tror ikke på, at de selv eller virksomhederne er ansvarlige nok til, at al emballage bliver genanvendeligt. Det kræver lovgivning, mener forbrugerne. Det og masser af andre indsigter fra Berit Puggaard, OLY og Kantar Media kan du få på Emballagedagen.