Log ind Nulstil adgangskode

Annuller
Annuller

Sådan går det i den europæiske grafiske branche

Sådan går det i den europæiske grafiske branche
Pia Osbæck
Redaktør Pia Osbæck
Fredag 21. juni 2024
Intergrafs 125 sider lange økonomiske rapport over den europæiske grafiske branche er netop udkommet. Hent den gratis her, hvis du er GRAKOM medlem.

GRAKOMs medlemmer kan gratis rekvirere Intergrafs netop udkomne økonomiske rapport, hvor man over 125 sider kan læse om den grafiske branches udvikling og trends. Normalpris er 490 euro.

Rapporten ’The Evolution of the European Graphic Industry’ giver en hel masse information om ikke bare de europæiske lande, men også England, Norge, Island og Schweiz.

Fx kan man læse, at 96 pct. af de europæiske trykkerier har færre end 20 medarbejdere, og at de genererer 30 pct. af industriens omsætning.

Ifølge Intergraf består den europæiske grafiske industri af 100.000 virksomheder, 600.000 ansatte og en omsætning på 80 milliarder euros.

GRAKOMs medlemmer kan hente rapporten gratis her: Rapporter - Grakom

Ikke medlemmer kan købe rapporten og læse mere om den her: Annual Economic Report (intergraf.eu)

Læs også
Mia Jensen, der er CEO hos influencerbureauet WeAreCube, er en blandt flere i influencerbranchen, der ønsker klarere og strammere lovgivning på området.  
Ecco Print har valgt at indtræde i GRAKOMs FSC®-gruppeordning for små virksomheder. Det er direktør Jan Viberg Elleriis sikker på, vil styrke både virksomheden, kunderne og leverandørerne.