Log ind Nulstil adgangskode

Annuller
Annuller

Så er overenskomstforhandlingerne i gang

Så er overenskomstforhandlingerne i gang I går startede overenskomstforhandlingerne med et åbningsmøde på Nationalmuseet, hvor parterne - HK Privat, 3F, Dansk Erhverv og GRAKOM Arbejdsgivere mødtes.
Pia Osbæck
Redaktør Pia Osbæck
Fredag 20. januar 2023
I går startede overenskomstforhandlingerne med et åbningsmøde på Nationalmuseet, hvor parterne - HK Privat, 3F, Dansk Erhverv og GRAKOM Arbejdsgivere mødtes. Her er formanden for GRAKOM, Jesper Jungersens åbningstale.

 

I går blev forhandlingerne om de nye overenskomster på det grafiske område skudt i gang. Det foregik på Nationalmuseet, hvor parterne fra HK Privat, 3F, Dansk Erhverv og GRAKOM Arbejdsgivere mødtes til åbningsmødet.

”Åbningsmødet er en smule rituelt, men det er en god og respektfuld opstart på altid svære forhandlinger om den kommende overenskomst,” siger GRAKOMs adm. direktør Thomas Torp.

I sin åbningstale takkede GRAKOMs formand Jesper Jungersens indledningsvist for det gode samarbejde på arbejdsmiljøområdet, på uddannelsesområdet samt med det fælles grafiske CSR-kodeks 2.0.

Hele Jesper Jungersens tale kan læses her.

Læs også
EU-regulativ om skovrydning bliver gældende fra slutningen af året. Der er fortsat en række uafklarede forhold, men grafiske virksomheder kan få mere at vide om, hvor langt man er på dette Intergraf-webinar.
Forståelsen hos folkeskoleelever hænger positivt sammen med at læse på papir, mens læsevaner på skærmen er minimalt relateret til læseforståelse.