Log ind Nulstil adgangskode

Annuller
Annuller

Reklamebureauet Buchs går ind i labelbranchen

Reklamebureauet Buchs går ind i labelbranchen Fra venstre: Thomas Søby, Svend Erik Pedersen, René Thorsen Bonde og Henrik Olesen
Pia Osbæck
Redaktør Pia Osbæck
Onsdag 25. oktober 2023
Med fire partnere, hvoraf to kommer fra labelbranchen, etablerer Buchs labelvirksomheden Buchs Label.

Reklamebureauet Buchs udvider sin portefølje med en nyetableret labelvirksomhed med navnet Buchs Labels.

Buchs Labels får fire partnere: Thomas Søby og Henrik Olesen, der også er partnere i Buchs samt Svend Erik Pedersen og René Thorsen Bonde, der begge senest kommer fra All4Labels, og som begge har arbejdet i labelbranchen i en del år.

Både Svend Erik Pedersen og René Thorsen Bonde får titel af salgsdirektører i Buch Labels, som i alt starter med fem medarbejdere, hvoraf en af dem har adresse på Sjælland.

Thomas Søby, der bliver bestyrelsesformand i Buch Labels, fortæller, at man har gået ind i det nye forretningsområde pga en efterspørgsel hos Buchs, der udover reklamebureau også har trykkeri og emballagevirksomhed. Man regner med, at man bliver dobbelt så mange medarbejdere i løbet af et år.

”Ambitionen er at være et stærkt alternativ i den etablerede labelbranche. Vi vil være en nærværende samarbejdspartner, hvor kunden kommer i fokus i et helhedsorienteret perspektiv,” uddyber René Thorsen Bonde.

”Buchs kan nu fremover kan tilbyde en komplet pakke af markedsføringstjenester, lige fra strategi og design til eksekvering on- og offline og nu også labelproduktion”, lyder det fra Henrik Olsen, der er adm. direktør og indehaver i både Buchs og Buchs Labels, og han tilføjer:

"Vi er utroligt stolte af at kunne tilbyde vores kunder denne nye service, så de får endnu flere muligheder for at skabe sammenhængende og effektiv kommunikation.”

Buch Labels har indrettet produktionsfaciliteter på samme adresse som Buchs i Randers, hvor man har indkøbt to labels-maskiner.

Med etableringen af Buchs Labels nærmer koncernen sig 100 medarbejdere fordelt på søsterselskaber i Randers, Silkeborg og Ho Chi Minh City i Vietnam.

Læs også
I august i år blev det påbudt at overholde de regler, der blev indført for flere år siden.
50 år i branchen og Lars Christian Hartig, ejer af Fila Offset, har stadig travlt.