Log ind Nulstil adgangskode

Annuller
Annuller

Power holder fast i tilbudsavisen

Power holder fast i tilbudsavisen
Pia Osbæck
Redaktør Pia Osbæck
Fredag 18. august 2023
Power testede den fysiske tilbudsavis i bestemte områder. Resultatet blev, at man fortsætter med at udsende tilbudsavisen i samme omfang som tidligere. Næsten halvdelen af alle danske husstande modtager fysiske tilbudsaviser ifølge tal fra FK Distribution.

I starten af 2023 satte Power gang i en test for at finde ud af, om man skulle fortsætte med elektronikkædens fysiske tilbudsavis. Det skriver Mediawatch.

Man skruede ned for uddelingen i visse områder, og resultatet var, at der kom mindre aktivitet fra kunderne i disse områder.

Derfor besluttede man at gå tilbage til igen at uddele tilbudsaviser som tidligere, og det har betydet, at kunderne er vendt tilbage i samme omfang som før testperioden.

"Vi har fået bevis på, at tilbudsavisen stadig er aktuel for rigtig mange kunder. Det kan vi jo aflæse direkte i vores tal," siger Jesper Boysen til Mediawatch.

Ifølge FK Distribution, der er landets førende distributør af adresseløse forsendelser, er der omkring 1,3 mio. danske husstande, der modtager tilbudsaviser i postkassen. Det er næsten halvdelen af alle danske husstande.

Læs også
Juristens hjørne: Powers reklamer krænkede ikke DBU’s rettigheder. DBU’s udtalelser var ikke misrekommanderende.
Christina Toftegaard Nielsen, der som Forbrugerombudsmand havde stort fokus på greenwashing, skal nu være forperson for Miljømærkenævnet.