Log ind Nulstil adgangskode

Annuller
Annuller

Podcast fra DA om manglen på arbejdskraft

Podcast fra DA om manglen på arbejdskraft
Pia Osbæck
Redaktør Pia Osbæck
Onsdag 07. februar 2024
Dansk Arbejdsgiverforening udgiver en ny podcast med titlen Arbejdsgiveriet.

De første tre afsnit tager manglen på arbejdskraft under behandling. Første afsnit zoomer ind på behovet for internationale medarbejdere i Danmark. I denne første podcast medvirker udlændingeordfører i Socialdemokratiet Frederik Vad, beskæftigelsesordfører i Liberal Alliance Sólbjørg Jakobsen, cheføkonom i KL Morten Mandøe, HR-chef i Danfoss Janne Sandholdt, indisk medarbejder på Danfoss Manoj Kumar Karthikeyan samt adm. direktør i DA Jacob Holbraad.

‌Man kan lytte til podcasten her

Podcasten er iøvrigt tilgængelig på alle de gængse podcast-platforme, hvor man kan finde den ved at søge på Arbejdsgiveriet. Første afsnit varer 28 minutter.

Læs også
I sidste uge bragte vi en artikel om bureaulederes syn på hjemmearbejde. I denne artikel fortæller seks medarbejdere, at de har forståelse for, hvis der skal være regler, og at det er vigtigt at møde ind for at styrke kulturen. Men: De værdsætter hjemmearbejde højt og fleksibiliteten i at have muligheden.
Biskop Henrik Stubkjær modtager de fleste af de kirkeblade, der bliver produceret og sendt ud i hans eget stift, Viborg Sogn. Og han udtaler stor bekymring for, at den netop vedtagne postlov kan få fatale konsekvenser ikke bare for kirken men for hele foreningsdanmark.