Log ind Nulstil adgangskode

Annuller
Annuller

Podcast fra DA om manglen på arbejdskraft

Podcast fra DA om manglen på arbejdskraft
Pia Osbæck
Redaktør Pia Osbæck
Onsdag 07. februar 2024
Dansk Arbejdsgiverforening udgiver en ny podcast med titlen Arbejdsgiveriet.

De første tre afsnit tager manglen på arbejdskraft under behandling. Første afsnit zoomer ind på behovet for internationale medarbejdere i Danmark. I denne første podcast medvirker udlændingeordfører i Socialdemokratiet Frederik Vad, beskæftigelsesordfører i Liberal Alliance Sólbjørg Jakobsen, cheføkonom i KL Morten Mandøe, HR-chef i Danfoss Janne Sandholdt, indisk medarbejder på Danfoss Manoj Kumar Karthikeyan samt adm. direktør i DA Jacob Holbraad.

‌Man kan lytte til podcasten her

Podcasten er iøvrigt tilgængelig på alle de gængse podcast-platforme, hvor man kan finde den ved at søge på Arbejdsgiveriet. Første afsnit varer 28 minutter.

Læs også
Med den nye lov om bæredygtighedsrapportering vil man tydeligere kunne se, hvem der reelt er grønne, og hvem der bare bryster sig af det. Der følger dog også administrative byrder med rapporteringen, og her bør der følge vejledning og støtte til virksomhederne, siger GRAKOMs adm. direktør Carina Christensen.
Christina Toftegaard Nielsen, der som Forbrugerombudsmand havde stort fokus på greenwashing, skal nu være forperson for Miljømærkenævnet.