Log ind Nulstil adgangskode

Annuller
Annuller

Pligt til at etablere en whistleblowerordning – rabat og webinar

Pligt til at etablere en whistleblowerordning – rabat og webinar
Niels Johannesen
Advokat, GRAKOM Niels Johannesen
Tirsdag 06. juni 2023
Senest den 17. december 2023 skal virksomheder med 50 eller flere ansatte have etableret en whistleblowerordning.

Whistleblowerloven pålægger virksomheder af en vis størrelse at etablere en whistleblowerordning. Virksomheder med 250 eller flere ansatte skulle have etableret en whistleblowerordning senest den 17. december 2021. Virksomheder med 50 eller flere ansatte skal have etableret en whistleblowerordning senest den 17. december 2023. Flere virksomheder vælger også frivilligt at etablere en whistleblowerordning – bl.a. pga. deres certificeringer.

GRAKOM har indgået en rammeaftale med DAHL Advokatpartnerselskab (DAHL) om etablering af whistleblowerordninger for foreningens medlemmer. Rammeaftalen betyder, at GRAKOMs medlemsvirksomheder kan indføre en intern whistleblowerordning på en effektiv, sikker og prisattraktiv måde. Rammeaftalen kan ses her.

Ud over de prisfordele, der er i rammeaftalen, tilbyder DAHL rabat for whistleblowerordninger, der etableres i august – oktober 2023 (tilmeldingsblanketter modtaget hos DAHL i de 3 måneder). Rabatten består i, at for de whistleblowerordninger, der etableres i rabatperioden, skal der først betales abonnement fra 1. januar 2024.

Den 16. august 2023 holder GRAKOM og DAHL i fællesskab et webinar om whistleblowerloven og whistleblowerordningen hos DAHL. Læs om webinaret og tilmeld dig her.

 

Læs også
64 procent af alle cyberangreb førte til lækage af fortrolige oplysninger i 2023. Det er bare et af mange eksempler på de cybertrusler, der har været og vil komme i fremtiden.
På tirsdag kan virksomhederne se, om de skal have tilskud for deres elever og lærlinge, eller om de skal betale bidrag til Læreplads-AUB.