Log ind Nulstil adgangskode

Annuller
Annuller

Ny bog sætter fokus på grafisk historie

Ny bog sætter fokus på grafisk historie
Journalist Nils-Ole Heggland
Fredag 28. oktober 2022
'De grafiske fags historie' handler om udviklingen i den grafiske branche helt tilbage fra 1870.

"De grafiske fags historie" er titlen på en bog, som udkom onsdag, og som fortæller om udviklingen i den grafiske branche siden 1870 og frem til vor tid.

Forfatteren, Bjarne Nielsen, kender branchen indgående - han er uddannet typograf og har både været formand for typograferne i det nu hedengangne Grafisk Forbund og næstformand i HK Privat. Bogen er udgivet af det aarhusianske forlag Turbine.

I forordet gav GRAKOM-formand og adm. direktør i Aller Tryk Jesper Jungersen bogen et par rosende ord med på vejen sammen med sektorformand Simon Tøgern fra HK Privat:

"Som repræsentanter for grafiske arbejdsgivere og lønmodtagere er vi helt enige om, at bogen giver et unikt bidrag til at forstå den grafiske branche, dens virksomheder og medarbejdere."

GRAKOM bringer i næste udgave af medlemsmagasinet Kommunikationsindustrien et interview med forfatter Bjarne Nielsen.   

Læs også
EU-regulativ om skovrydning bliver gældende fra slutningen af året. Der er fortsat en række uafklarede forhold, men grafiske virksomheder kan få mere at vide om, hvor langt man er på dette Intergraf-webinar.
Forståelsen hos folkeskoleelever hænger positivt sammen med at læse på papir, mens læsevaner på skærmen er minimalt relateret til læseforståelse.