Log ind Nulstil adgangskode

Annuller
Annuller

Mød en dansk verdensmester ved DM i bilwrapping

Mød en dansk verdensmester ved DM i bilwrapping Simon Manley, da han blev verdensmester i 2023
Pia Osbæck
Redaktør Pia Osbæck
Tirsdag 23. januar 2024
World Wrap Masters Denmark afholdes i marts hos Audi i Fredericia. Her får du en unik chance for at opleve en verdensmester i aktion samt 16 håbefulde wrappere, der skal konkurrere om at blive dansk mester. Der er gratis adgang.

16 håbefulde wrappere deltager i DM i bilindpakning, World Wrap Masters Denmark, som finder sted den 1. og 2. marts hos Audi i Fredericia. De skal konkurrere om, hvem der på tid kan wrappe en bil. Der er gratis adgang for alle tilskuere.

Konkurrencen består af flere heats, hvor først en skærm skal indpakkes, så en dør, og endelig en kreativ konkurrence, hvor deltagerne på forhånd ikke ved, hvad de skal pakke ind. Finalen afholdes lørdag den 2. marts, hvor de 16 deltagere skal pakke en hel bilside ind.

”Wrapping er en disciplin, der kræver præcision, kreativitet og en dyb forståelse for materialer og teknikker. Det er en sværere disciplin end man lige tror, for både folietype, temperatur og monteringsteknik spiller ind på, hvordan det færdige resultat bliver,” siger branchechef Michael Brochmann i FESPA Denmark.

Vinderen af konkurrencen går direkte videre til finalen i World Wrap Masters på FESPA i Amsterdam den 21.-22. marts, hvor verdensmesteren bliver kåret.

I 2023 var det danskeren Simon Manley, der gik helt til tops og vandt verdensmesterskaberne, der dengang fandt sted i München.

Simon Manley er til stede hos Audi i Fredericia begge dage, hvor han vil vise tilskuerne, hvordan man pakker en dør ind. Tilskuerne får også mulighed for at prøve disciplinen selv.

Ole Solskin Ravn fra Aros Skilte er konferencier til konkurrencen, som finder sted fra kl. 9-17 den 1. marts og fra kl. 9-13 den 2. marts. Arrangementet er organiseret af FESPA Denmark - en del af GRAKOM. Der er gratis adgang for alle.

Læs også
For snart et år siden kunne magasinbranchen glæde sig over en politisk aftale, der styrkede branchen med 30 mio. kr. årligt over 3 år. Nu er det på høje tid, at pengene bliver udmøntet.
Hos onlinenichemediet for scenekunst, ISCENE, kan man ikke forstå, hvorfor freelancere ikke kan tælle med, hvis man vil søge den 30 mio. kroner store støttepulje til magasiner.