Log ind Nulstil adgangskode

Annuller
Annuller

Kom med til Print Matters for the Future i Riga

Kom med til Print Matters for the Future i Riga
Pia Osbæck
Redaktør Pia Osbæck
Onsdag 10. maj 2023
Print-konferencen Print Matters for the Future, der er arrangeret af Intergraf og NOPA, bliver afholdt den 9. juni i Riga. Det er stadig muligt at tilmelde sig.

Kom og få værdifulde indsigter i den seneste udvikling og de nyeste tendenser inden for printkommunikation.

Det sker på konferencen Print Matters for the Future, der i år holdes den 9. juni i Riga, Letland, og som er arrangeret af Intergraf og NOPA.

Emnerne på konferencen handler bl.a. om emballage og emballageaffald, herunder nationale initiativer og reguleringer vedrørende mineralsk olie.

Et andet spændende tema omhandler, hvordan kunstig intelligens (AI) potentielt kan transformere den grafiske industri.

Der er stadig ledige pladser og udover at blive inspireret og komme hjem med ny viden, er der stor mulighed for at netværke med andre inden for branchen.

Læs mere om konferencen og hovedtalerne her og tilmeld dig her.

Læs også
Lagrene er fyldte, og man kan skaffe alle papirtyper lige nu. Der er mange kreative muligheder med de nyeste papirtyper, fik deltagerne at vide på to medlemsmøder i Grafisk Branche og Creative Club.
I et forslag fra EU-Kommissionen kan man fremover nøjes med at henvise til digitale indlægssedler. Kun hvis borgeren efterspørger den trykte indlægsseddel, skal den udleveres. Men man risikerer, at forbrugernes fokus på bivirkninger og korrekt anvendelse af medicinen bliver reduceret, hvis forslaget bliver vedtaget, mener GRAKOM.