Log ind Nulstil adgangskode

Annuller
Annuller

International emballagekonference i marts

International emballagekonference i marts
Pia Osbæck
Redaktør Pia Osbæck
Torsdag 19. januar 2023
Shaping the Future with Packaging er navnet på den internationale emballagekonference i marts. Den belgiske professor Peter Ragaert er en af gæstetalerne. Kom og hør det seneste nye inden for emballageområdet.

 

I starten af marts samles alle emballageinteresserede til en stor international konference i Bruxelles.

Konferencen Shaping the Future with Packaging sætter fokus på det europæiske emballagemarked i forhold til bl.a. bæredygtighed, fødevarekontaktmaterialer, produktdesign og nyt inden for det politiske område.

Programmet er ikke helt på plads, men sikkert er det, at Mattia Pellearini fra Europa-Kommissionen vil komme og tale om EU's lovgivning inden for emballage og -affald.

Desuden vil den belgiske professor, Peter Ragaert, som tidligere har gæstet GRAKOM, komme og fortælle om de nyeste forskningsresultater inden for emballage.

Også repræsentanter fra markedsanalyseinstituttet Smithers vil præsentere nye analyser fra emballagesektoren lige som European Packaging Market Report 2023 vil blive uddelt til deltagerne.

Konferencen finder sted den 9. & 10. marts i Bruxelles. Læs mere her

Tilmeld dig via GRAKOM her

Læs også
På dagens generalforsamlinger i GRAKOM og GRAKOM Arbejdsgivere var der genvalg til formand Jesper Jungersen, som nu igen besidder formandsposten for en 2-årig periode. 
200 deltagere fra alle GRAKOMs fire branchefællesskaber: Grafisk Branche, FESPA, Dansk Promotion og Creative Club, var samlet til en hel dag fuld af viden, inspiration og netværk. Der blev lyttet til, hvor Steen Bocian tror, økonomien er på vej hen. Hvilke krav Danish Crown stiller til deres underleverandører og repræsentanter fra de fire branchefællesskaber kom med deres bud på, hvordan man klarer sig. Eftermiddagen blev brugt til kunstig intelligens, hvor deltagerne fik en øjenåbnende introduktion til, hvad kunstig intelligens kan, og hvordan virksomhederne kan bruge den.