Log ind Nulstil adgangskode

Annuller
Annuller

Her kan du få støtte, hvis du har brug for at dokumentere dine miljøvenlige tiltag  

Her kan du få støtte, hvis du har brug for at dokumentere dine miljøvenlige tiltag    Foto: Colourbox
Pia Osbæck
Redaktør Pia Osbæck
Tirsdag 19. marts 2024
CO2Puljen, der er for små og mellemstore virksomheder, åbner for ansøgninger den 16. april.

Forbrugerombudsmanden går hardcore efter virksomheder, der pynter sig med grønne fjer, og derfor er det vigtigt, at man kan dokumentere de grønne tiltag, man gerne vil fortælle kunderne om.

Den 16. april åbner CO2Puljen, som er målrettet små og mellemstore virksomheder, og hvor man kan søge om tilskud til udgifter relateret til dokumentation af CO2 udledning, kompetenceudvikling og certificering gennem miljømærkning.

På vej mod grøn omstilling

En anden pulje, som er løbende åben i hele 2024, er SMV:Grøn 2.0-puljen. Her kan man søge støtte til fx rådgivning på vejen mod grøn omstilling og cirkulær økonomi. 

Du kan altid kontakte GRAKOMs konsulenter inden for ESG og bæredygtig udvikling. De er klar til at hjælpe dig med rådgivning.

Læs også
Har din virksomhed brug for rådgivning på vejen mod den grønne omstilling, er der nu igen mulighed for at søge om støtte. SMV: Grøn 2.0-puljen er løbende åben i 2024, og CO2Puljen åbner for ansøgninger den 16. april.
Når bureauerne skal ansætte nye medarbejdere, er praktikanter og netværk de primære rekrutteringskanaler. Et bureau har også succes med LinkedIn, mens et andet har gavn af Instagram. Det er blevet lettere at finde kvalificerede medarbejdere, lyder det også.