Log ind Nulstil adgangskode

Annuller
Annuller

Her er vinderen af fotokonkurrencen ved World Wrap Masters Denmark

Her er vinderen af fotokonkurrencen ved World Wrap Masters Denmark Foto: Søren Winsløv
Torsdag 20. april 2023
Der var tæt løb mellem nummer 1 og 2, da dommerne skulle bedømme, hvilken fotograf, der løb med sejren i fotokonkurrencen, som løb af stabelen, da der var Danmarksmesterskab i wrapping.

Her er vinderen af fotokonkurrencen ved World Wrap Masters Denmark, som blev afholdt af dff - en del af GRAKOM.

I marts blev der afholdt Danmarksmesterskaber i wrapping eller på dansk: Foliering af biler. I den forbindelse blev der udskrevet en fotokonkurrence, og nu er vinderen fundet.

Det blev Søren Winsløw, der til daglig er chefredaktør på signprintpack.dk.

Nummer to blev Karsten Harders, der blot var 0,1 point efter Søren Winsløv.

Der blev uddelt point i fire kategorier. Ud af maksimalt fem point, fik Søren Winsløv 3,6 i impact, 4,0 i vision, 3,8 i technical excellence og 3,4 i composition. Samlet set blev det til 3,7 point.

I alt var der indsendt 27 billeder fra 9 deltagere.

Dommerne var de samme dommere, som der var ved wrappingkonkurrencen, nemlig Ole Solskin, Marie Raun Knudsen fra GRAKOM, Jesper Sølager fra Sun Wrap, Rikke Madsen Christiansen fra Skilte og Print samt Jens Erik Bæk, der selv er fotograf samt formand for dff - en del af GRAKOM.

Konkurrencen vil blive afholdt igen næste år, når World Wrap Masters Denmark bliver afholdt.

Læs også
Når Danmarksmesterskabet i wrapping bliver afholdt, kan alle med interesse for fotografering komme og deltage i konkurrencen om at skyde det bedste foto fra wrapping-konkurrencen.
Der var skarp konkurrence til det sidste ved Danmarksmesterskaberne i wrapping - World Wrap Masters Denmark, fortæller dommer Ole Solskin. Vinderen blev Simon Manley Jokumsen, der nu skal med til VM senere på året.