Log ind Nulstil adgangskode

Annuller
Annuller

Her er årets kursuskatalog fra TECHCOLLEGE

Her er årets kursuskatalog fra TECHCOLLEGE Et af de kurser, der er i TECHCOLLEGEs nye kursuskatalog er særlig efterspurgt. Skolen afholder i øvrigt flere onlinekurser end tidligere.
Pia Osbæck
Redaktør Pia Osbæck
Torsdag 02. februar 2023
Et af de kurser, der er i TECHCOLLEGEs nye kursuskatalog er særlig efterspurgt. Skolen afholder i øvrigt flere onlinekurser end tidligere.

TECHCOLLEGE i Aalborg har netop sendt sit kursuskatalog for 2023 på gaden. Her udbydes der kurser inden for grafisk design, billedbehandling, animation etc.

Et af de interessante kurser, som flere har efterspurgt, er digitalprint, der afholdes fra den 6. marts til den 10. marts. Her kan man få indsigt i den digitale trykproces og lære at indstille og udnytte printerens kapacitet samt overholde de professionelle kvalitetskrav, der er gældende inden for produktion af digitalprint.

Skolen tilbyder samtidig flere kurser online, end man tidligere har gjort. Se hele kursuskataloget her.

Læs også
Årsagen er, at de engelske konkurrencemyndigheder vil sikre sig, at et alternativ ikke forværrer konkurrencen på markedet.
GRAKOM hilser kulturministerens initiativ velkommen og opfordrer til, at han også indtænker bogtrykkerbranchens vilkår og perspektiver, når han vil give forfattere og forlag bedre muligheder som følge af e-bøgernes indtog.