Log ind Nulstil adgangskode

Annuller
Annuller

Fotokonkurrence: Skyd billeder fra Danmarksmesterskab

Fotokonkurrence: Skyd billeder fra Danmarksmesterskab Foto: Michael Brochmann
Fredag 03. marts 2023
Når Danmarksmesterskabet i wrapping bliver afholdt, kan alle med interesse for fotografering komme og deltage i konkurrencen om at skyde det bedste foto fra wrapping-konkurrencen.

Den 17. og 18. marts er der Danmarksmesterskab i wrapping, også kaldet World Wrap Masters Denmark.

Det er en meget intens konkurrence, hvor 16 af Danmarks bedste skilteteknikere dyster i at pakke biler ind i folie, så flot som muligt og så hurtigt som muligt.

Samtidig afholder FESPA Denmark og dff en konkurrence i, hvem der kan tage det bedste billede fra wrappingkonkurrencen. Alle, der kan fotografere, kan deltage i fotokonkurrencen.

Konkurrencen afholdes hos Audi i Fredericia, og der vil være mulighed for at skyde rigtig flotte billeder af de dystende skilteteknikere, mens de er i gang med at wrappe og når de står på sejrskamlen.

Konkurrencen foregår fredag den 17. marts kl. 9-17, og finalen afholdes lørdag den 18. marts kl. 9-13.

Se mere om konkurrencereglerne her

Læs også
På FESPA Denmarks årsmøde på Nyborg Strand blev talentudvikling og uddannelse diskuteret, og selvom der ligesom i mange andre brancher er udfordringer med at tiltrække unge til branchen, var der optimisme i luften.
Der var skarp konkurrence til det sidste ved Danmarksmesterskaberne i wrapping - World Wrap Masters Denmark, fortæller dommer Ole Solskin. Vinderen blev Simon Manley Jokumsen, der nu skal med til VM senere på året.