Log ind Nulstil adgangskode

Annuller
Annuller

Flere virksomheder inden for sign og label anvender ClimateCalc til klimaberegning

Flere virksomheder inden for sign og label anvender ClimateCalc til klimaberegning
Jonas Vinther Pedersen
Miljø- og klimarådgiver Jonas Vinther Pedersen
Tirsdag 13. juni 2023
Klimaberegningerne i ClimateCalc kan være med til at styrke virksomhedernes konkurrenceposition.

ClimateCalc er et beregningsværktøj, der giver kunde- og producentrelevant viden om printede produkters samlede klimaaftryk fra Scope 1, 2 og 3 i henhold til Greenhouse Gas Protokollen og flere internationale branche- og ISO-standarder.

Værktøjet gør det også muligt for producenter inden for sign og label at beregne deres klimapåvirkning gennem hele livscyklus. Det giver virksomhederne og deres kunder mulighed for at identificere områder med høj klimabelastning og implementere målrettede tiltag for at reducere dem.

GRAKOM har i løbet af det seneste år hjulpet otte danske virksomheder med at få deres storformat- og labelproduktion kortlagt og beregnet i ClimateCalc.

Markedet efterspørger stadigt flere informationer om klimapåvirkningen fra grafiske produkter og her kan klimaberegningerne i ClimateCalc være med til at styrke virksomhedens konkurrenceposition samt danne baggrund for at kunne kommunikere deres klimaindsats på en transparent måde.

Ønsker du at høre mere om ClimateCalc så kontakt GRAKOMs ESG-afdeling.  

Læs også
Jydsk Emblem Fabrik køber Sportstrykkeriet i Højbjerg og flytter produktionen til Jydsk Emblem Fabriks bygninger i Malling, som skal i gang med en større ombygning.
Investeringer i storformatprintere giver mulighed for at øge forretningsmulighederne viser undersøgelse.