Log ind Nulstil adgangskode

Annuller
Annuller

Flere får storformatprintere

Flere får storformatprintere
Torsdag 31. august 2023
Investeringer i storformatprintere giver mulighed for at øge forretningsmulighederne viser undersøgelse.

Det er blevet endnu mere populært at anskaffe sig storformat-printere, når man er i trykkeribranchen. I hvert fald viser FESPAs Print Census Report fra 2023, at der nu er 70 pct. der har en storformat-printer mod 66 pct. i 2018.
Samtidig har lidt færre end tidligere (15 pct. i 2023 mod 18 pct. i 2018) ingen planer om at anskaffe sig storformat-printere, og 15 pct. har planer om at købe en sådan.

Årsagen til, at man ønsker at gå ind i storformat er at få mere ud af business. Eller sagt med rapportens tal: 49 pct. vil vedligeholde virksomhedens konkurrencemæssige position. 43 pct. ønsker at komme ud til nye kundegrupper. 42 pct. vil kunne nå eksisterende kunder med nye produkter, mens 38 pct. vil kunne leve op til den voksende efterspørgsel efter sign & display-produkter, og 32 pct. vil udvide til nye markedssegmenter. Endelig vil 23 pct. gå efter nye indtjeningsmuligheder, fordi traditionelt tryk er faldende.

Det og meget mere fra dette års Print Census Report 2023 kan du høre om på FESPA-arrangementet den 15. november i Fredericia og den 16. november i Ballerup, hvor Graeme Richardson-Locke, der er head of associations & technical lead hos FESPA kommer og præsenterer rapporten. Det er gratis for FESPA-medlemmer.

Læs om arrangementet i Fredericia her og i Ballerup her.

Læs også
Knap halvdelen af respondenterne i rapporten har investeret i digitalprint. Og endnu 29 procent vil investere i den teknologi.
Log ind på Club FESPA Online, og få nyheder inden for storformat og tekstiltryk - helt gratis.