Log ind Nulstil adgangskode

Annuller
Annuller

FESPA Denmarks årsmøde: Talentudvikling & uddannelse

FESPA Denmarks årsmøde: Talentudvikling & uddannelse
Pia Osbæck
Redaktør, GRAKOM Pia Osbæck
Onsdag 15. marts 2023
PÅ FESPA Denmarks årsmøde vil uddannelsespolitisk chef for GRAKOM, Anders Mosumgaard, virksomhedskonsulent fra Techcollege, Carsten Kristiansen, COO for Stibo Complete, Frank Sørensen samt CPO for Effection Thomas Urban Andersen komme og fortælle om, hvordan man tiltrækker unge talenter og hvad det kræver at have elever og lærlinge.

Det har altid været vigtigt at kunne tiltrække nye medarbejdere, og som branche er man også afhængig af at kunne tiltrække unge medarbejdere.

Derfor er temaet på FESPA Denmarks årsmøde den 22. marts i Nyborg, hvordan man tiltrækker og udvikler talenter.

En af talerne på årsmødet er GRAKOMs uddannelseschef Anders Mosumgaard, der bl.a. vil komme ind på, hvad det kræver at have en elev eller lærling ansat i virksomheden:

”At ansætte en lærling er en god måde at rekruttere unge mennesker til virksomheden på, men man skal kende både regler og vilkår, ligesom det kræver et godt match mellem virksomhedens og lærlingens forventninger.”

Han tilføjer, at det også er vigtigt, at man ved, hvad uddannelserne indeholder.

Netop det vil virksomhedskonsulent fra Techccollege, Carsten Kristiansen fortælle om på årsmødet, og han vil også komme ind på, hvad der er det rette match for en skiltevirksomhed.

Endelig vil Frank Sørensen fra Stibo Complete og Thomas Urban Andersen fortælle om deres erfaringer med at tiltrække unge til branchen.

Læs mere og tilmeld dig her.

Læs også
Knap halvdelen af respondenterne i rapporten har investeret i digitalprint. Og endnu 29 procent vil investere i den teknologi.
Log ind på Club FESPA Online, og få nyheder inden for storformat og tekstiltryk - helt gratis.