Log ind Nulstil adgangskode

Annuller
Annuller

FESPA Danmark får nyt bestyrelsesmedlem

FESPA Danmark får nyt bestyrelsesmedlem
Pia Osbæck
Redaktør Pia Osbæck
Fredag 03. november 2023
Kristian K. Kristensen er indtrådt i FESPA Denmarks bestyrelse.

Kristian K. Kristensen, der er direktør i og stifter af Egotag Skilte & Reklame, er netop indtrådt i FESPA Denmarks bestyrelse.
Han stiftede sin virksomhed, Egotag, i 2007 - året efter, han blev udlært som skiltemaler. I foråret 2023 opkøbte han Ecco Prints skilte- og displays-afdeling, og virksomheden tæller i dag 11 medarbejdere.

I forbindelse med overtagelsen flyttede Egotag til nye lokaler, stadig i Hjørring, hvor det hele startede, men man gik fra 180 til 1600 m2.

Kristian K. Kristensen meldte sig ind med Egotag i GRAKOM for syv år siden, og blev i 2019 en del af FESPA Danmark, da denne underforening blev etableret.

Hvorfor har du takket ja til at blive en del af FESPA Danmarks bestyrelse?

”Nu skal jeg jo lige finde mig til rette i bestyrelsen, men jeg synes at både GRAKOM og FESPA gør meget for at løfte branchen, og det vil jeg rigtig gerne bidrage til.”

FESPA Denmarks bestyrelse består fremadrettet af: Formand Niels Rask (NS System), Jakob Lund (Lund Skilte), Per Nonbye (Nonbye), Rikke Christiansen (Skilte og Print) og Kristian K. Kristensen (Egotag).

Vi bringer et interview med Kristian Kristensen i næste nummer af GRAKOMs blad:
Kommunikationsindustrien, der udkommer den 8. december.

Læs også
Knap halvdelen af respondenterne i rapporten har investeret i digitalprint. Og endnu 29 procent vil investere i den teknologi.
Log ind på Club FESPA Online, og få nyheder inden for storformat og tekstiltryk - helt gratis.