Log ind Nulstil adgangskode

Annuller
Annuller

Ferie og sygdom

Ferie og sygdom
Niels Johannesen
Advokat Niels Johannesen
Torsdag 27. juni 2024
Det sker desværre, at medarbejdere bliver syge før eller under deres ferie. Det afgørende i den forbindelse er, om sygdommen er opstået før eller efter feriens begyndelse.

Når en medarbejder er syg, kan vedkommende som udgangspunkt ikke holde ferie. Hvis en sygemeldt medarbejder alligevel vil holde ferie, bør det kun ske, hvis virksomheden og medarbejderen forinden har aftalt med kommunen, at der ikke starter en ny arbejdsgiverperiode i forhold til sygedagpenge efter ferien. En sådan aftale kaldes en teknisk raskmelding.

Her skriver GRAKOM om reglerne for ferie og sygdom.

Læs også
Frida Byrgiel Foli er blevet udvalgt til at konkurrere i kategorien Graphic Design til EuroSkills i Herning næste år. Grafisk Uddannelsesudvalg står bag udvælgelsen og håber på, at deltagelsen betyder, at flere får øjnene op for mediegrafikeruddannelsen.
Forbrugerne tror ikke på, at de selv eller virksomhederne er ansvarlige nok til, at al emballage bliver genanvendeligt. Det kræver lovgivning, mener forbrugerne. Det og masser af andre indsigter fra Berit Puggaard, OLY og Kantar Media kan du få på Emballagedagen.