Log ind Nulstil adgangskode

Annuller
Annuller

Farvel til Grethe Lund efter 36 år hos GRAKOM

Farvel til Grethe Lund efter 36 år hos GRAKOM
Pia Osbæck
Redaktør Pia Osbæck
Torsdag 11. april 2024
GRAKOMs bogholder Grethe Lund er gået på efterløn med GRAKOMs højeste udmærkelse for loyalitet, støtte og et ganske særligt og værdsat engagement.

Bogholder Grethe Lund er den 9. april gået på efterløn fra GRAKOM efter 36 år. Grethe startede den 1. april 1988 i Dansk Provins Bogtrykkerforening i Bogtrykkernes Hus på Helgavej. Det der i dag hedder GRAKOM.

Selvom det lyder som et helt arbejdsliv, har Grethe også arbejdet andre steder. Hun er uddannet i et revisionsfirma i Odense og arbejdede fra 1982 til 1988 inden for revisionsbranchen og i handels- og servicevirksomheder i Odense. Samtidig har hun uddannet sig som merkonom i regnskab.

Ved en sammenkomst med kollegerne på Møllekajen 7, hvor GRAKOM nu ligger, holdt bestyrelsesformand i GRAKOM, Jesper Jungersen en tale til Grethe, hvor han bl.a. fortalte, at Grethe som ansvarlig for medlemsregistreringen i GRAKOM har opnået mange og tætte relationer til rigtig mange medlemmer, som altid har oplevet en stor imødekommenhed og serviceparathed. Jesper Jungersen sagde også, at Grethes indsats for GRAKOM alle årene har været både unik og bemærkelsesværdig.

Derpå overrakte Jesper Jungersen på vegne af GRAKOM og GRAKOMs bestyrelse GRAKOMs guldnål til Grethe. Guldnålen er GRAKOMs højeste udmærkelse og en særlig tak for loyalitet, støtte og et ganske særligt og værdsat engagement.

Også adm. direktør Carina Christensen holdt en flot tale for Grethe, hvor hun kom ind på, at hun nu får rig mulighed for at sejle endnu mere i familiens 48 fod og 20 tons tunge sejlbåd samt endnu flere skiferier end de to om året, hun i forvejen holder.

Læs også
Hele 83 pct. i Bureaubiz' bureaulederundersøgelse anser AI som det vigtigste forretningsområde i de næste seks måneder. Bureaubranchen er nået til fase 3, siger Henrik Jensen, der har forskningen i ryggen.
EU’s Ministerråd har netop vedtaget PPWR-forordningen, som stiller ambitiøse krav om minimumsmål for, hvor meget emballage, der skal være af genanvendeligt materiale, og hvor meget der skal kunne genbruges. Der er også krav til at minimere og undgå unødvendigt emballage.